|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
BostjanVidmar Član

Pridružen-a: Sre 30 Jan 2008 13:46 Prispevkov: 299 Aktiv.: 1.41 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Pon Apr 06, 2009 11:45 am Naslov sporočila: WAN miniport problem |
|
|
Torej, moj problem je sledeč:
Naložil sem si na računalnik 64 bitno Visto Ultimate. Hočem vzpostaviti povezavo z internetom (broadband) pa mi neče iti tam ko piše status preko: ''povezovanje z WAN miniport''. Prede to visto sem imel naloženo 32 bitno Visto, pa mi je vse lepo delalo.
Ve kdo v čem je problem? _________________ SHAFT - Loved by FEW Hated by MANY Feared by ALL. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sonyx Član

Pridružen-a: Sob 06 Okt 2007 10:27 Prispevkov: 453 Aktiv.: 2.10 Kraj: Sevnica
|
Objavljeno: Pon Apr 06, 2009 12:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljen
Imaš naložene gonilnike za mrežno kartico, če jih imaš preveri še modem, če je vse vredu tam. Probaj ga izklopit iz napajanja za par sekund in nazaj da se bo ponovno postavil. Vrjetno pa je kaj narobe z gonilniki. Imaš mogoče Onemogočeno (disable) mrežno povezavo v windowsih jo Omogoči (connect). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BostjanVidmar Član

|
Objavljeno: Pon Apr 06, 2009 2:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bom še malo poiskal, kje omogočiti povezavo, ko pridem domov. Drugače sem pa še pozabil povedati, da je to laptop in da je na modemu en stacionarni računalnik, na katerem pa internet deluje. _________________ SHAFT - Loved by FEW Hated by MANY Feared by ALL. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BostjanVidmar Član

|
Objavljeno: Pon Apr 06, 2009 6:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sli bi mogoče problem lahko bil v tem, ko izberem, kakšno povezavo bi hotel vzpostaviti, mi da na izbiro wireless ali dial up... nato pa kliknem spodaj na nek kvadrat v katerem piše: Prikaži še druge povezave za katere ta računalnik ni namenjen (nekaj takega- govorim iz glave) in nato mi da na izbiro še broadband? _________________ SHAFT - Loved by FEW Hated by MANY Feared by ALL. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BostjanVidmar Član

|
Objavljeno: Pon Apr 13, 2009 11:49 am Naslov sporočila: |
|
|
Javi mi naslednjo napako:
Ve kdo rešitev? _________________ SHAFT - Loved by FEW Hated by MANY Feared by ALL. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BostjanVidmar Član

|
Objavljeno: Pon Apr 13, 2009 1:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Deluje! Sem ugotovil da so bili driver-ji za mrežno ''out of date'' _________________ SHAFT - Loved by FEW Hated by MANY Feared by ALL. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni