www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

MCB2300 in (napacna/nakljucna) hitrost izvajanja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> ARM arhitektura
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
urosg
Član
Član

Pridružen-a: Pet 27 Apr 2007 14:30
Aktiv.: 2.56

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 30, 2009 4:11 pm    Naslov sporočila:  MCB2300 in (napacna/nakljucna) hitrost izvajanja Odgovori s citatom

Vceraj se mi je zgodilo, da se mi je nespremenjena koda izvajala n-krat hitreje kot bi se smela - t.j. imam vklopljen RTC in sekundni interrupt in normalno se interrupt prozi vsako sekundo.

Vceraj pa kot po cudezu ko sem vklopil board in pritisnil eno tipko, da vidim ce moj "timer" deluje (preko RTCja) se mi je "pripadajoca" LEDica ugasnila se predno sem izpustil gumb. Kar pomeni, da se je interrupt prozil veliko hitreje kot bi se smel.

Seveda sem potem sel premetavati kodo gor in dol in se ni nic spremenilo, potem sem pa za hec izklopil board in ga ponovno vklopil in je vse delovalo z normalno hitrostjo.

Pa se to, da se ne bo kdo ob to spotaknil, kodo ki sem jo uporabil potem ko sem board izklopil/vklopil je bila enaka tisti, ki je bila nalozena ob prvem priklopu.

Je kdo ze imel podoben primer? Kaj bi lahko v tem primeru bilo narobe? Mogoce kristal, da je imel drugacno frekvenco kot bi jo moral imeti?

Board je star kaksni dve leti, malce vec se pa z njim igram v zadnjih mesecih, vendar se mi je to zgodilo prvic.

Kaksne ideje?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> ARM arhitektura Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 494 dni