|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.57
|
Objavljeno: Tor Mar 10, 2009 1:40 pm Naslov sporočila: Ce se motim, naj me kdo popravi ... |
|
|
Ravnokar odprem prvi dve osvezeni temi (seznam na levi zgoraj) in v vsaki je nov odgovor, ki se zakljuci z necim v stilu "ce se motim, naj me kdo popravi" ... Tega je zadnje case na forumu vedno vec in pogosto mora res kdo popravljati ali dopolnjevati vse skupaj.
In lieu tega imam vprasanje za avtorje tovrstnih prispevkov: KOJI KU**C VAM JE, DA PISETE ODGOVORE, V KATERE NISTE NITI PRIBLIZNO PREPRICANI ?!
Tak odgovor ne koristi nicemur. Ce ste prepricani v svoj odgovor, potem ga zapisite kot dejstvo. Tak odgovor ne rabi "disclaimerja", ki postavlja njegovo vrednost pod vprasaj. Ce niste prepricani, potem ga pac ne napisite oz. ga vsaj ne napisite kakor dejstvo, v katero se sami dvomite. To je napacen pristop se za v politiko, kaj sele za bolj prizemljene stvari
Napake se obcasno dogajajo, zato imamo gumbek Uredi/Edit oz. moznost naknadnega odgovora. Zaradi napake se ne bo podrl svet, ce ze pride do nje, trapasto pa je dajati odgovore, katerim sami zbijate kredibilnost. Forum je tako vsak dan bolj poplavljen z informacijami, katerim ne zaupajo niti njihovi avtorji ...  _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sraka Član

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 23:52 Prispevkov: 481 Aktiv.: 2.38 Kraj: PMAVs
|
Objavljeno: Tor Mar 10, 2009 2:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mladost je norost, čez.....
@Sokrat, pomlad požene po žilah kri. In v njej je tudi malo več hormonov. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
piroman Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06 Prispevkov: 2707 Aktiv.: 11.43 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Mar 10, 2009 2:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Čakam, da se bo pod vsakim drugim postom pojavilo še "pa brez zamere"  _________________ One shouldn’t work on semiconductors, that is a filthy mess; who knows if they really exist!
Wolfgang Pauli, 1931 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bungee Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49 Prispevkov: 1479 Aktiv.: 6.24 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Apr 30, 2009 10:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
se posipam s pepelom. Tudi jaz sem kdaj dodal naslovni pripis. Bil pa je običajno mišljen takrat, ko sem podal svoje razmišljanje/pogled na situacijo, za katero sem milil da je pravilna. Vedno pa dopuščam možnost napake....
....... pa brez zamere  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.99 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Pet Maj 01, 2009 12:27 am Naslov sporočila: |
|
|
Sokrat, imaš prav!
In potem takšni približni odgovori naredijo iz cele teme "šmorn" v katerem se spraševalec niti slučajno ne znajde več. Po sistemu "rekla - kazala"
Nimaš kaj - večni problem forumov
Edina efektivna rešitev je uvedba "Reputation level" točkovanja posameznih uporabnikov, ki zainteresiranim jasno pokaže težo in verodostojnost odgovora.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni