|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.95 Kraj: 8232 Šentrupert
|
Objavljeno: Ned Maj 03, 2009 8:30 am Naslov sporočila: Mobitel |
|
|
To naslov sem napisal ker kako pravi naslov.Imam vprašanje ki pa jaz ne morem vprašati na Mobitel za informacijo.Napisal sem sms sporočilo in poslal.In na mobi piše "Se dostavlja"Ta oseba ki bi poslal je v okolici Maribora ali Hoče.Je mogoče težava bazna postaja?Kosem poskusil drugi osebi pa je v redu,to je v okoli Dolenjske. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.56
|
Objavljeno: Ned Maj 03, 2009 9:27 am Naslov sporočila: |
|
|
Ce imas vprasanje za Mobitel in se ti ne mudi, ga lahko postavis tudi preko e-maila na naslov info@mobitel.si - tako ne bo problemov s komunikacijo. Med delavniki so meni odgovorili kar hitro.
Sicer pa se sporocilo ne dostavi takoj tudi v primeru, ce ima prejemnik ugasnjen telefon ali ce je na podrocju, kjer ni signala. _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.95 Kraj: 8232 Šentrupert
|
Objavljeno: Ned Maj 03, 2009 9:43 am Naslov sporočila: |
|
|
Sokrat,hvala.Bom pisal na e-mail. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni