|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
airwolf Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17 Prispevkov: 2219 Aktiv.: 10.69 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Sre Maj 20, 2009 9:21 am Naslov sporočila: Problem s forumom |
|
|
Ne vem ali je še kdo imel ta problem. Danes zjutraj sem hotel pred faksom še malo pogledati forum , pa mi je brskalnik spretno stran nalagal skoraj pet minut, nato pa izpljunil le prazno stran z ikono foruma. Nato sem z googlom odprl posnetek strani (ta se je naložila takoj) in kliknil na Prijava za pregled novih neprebranih sporočil. Inbox se mi je takoj naložil, in tudi klik na Seznam forumov me je odpeljal na osnovno stran foruma. Je problem za tole pri meni ali na strežniku foruma? _________________ LP Gašper |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.06 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sre Maj 20, 2009 9:36 am Naslov sporočila: |
|
|
Tole pa ni bil problem s forumom ampak problem s strežnikom. Morali smo stvar resetirat. Za enkrat še vedno nekaj melje v raid polju. Kot izgleda se enemu od diskov izteka življenska doba.
Vse potrebne akcije za reinstalacijo na nov server so že v teku. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dexboy Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46 Prispevkov: 1116 Aktiv.: 5.46 Kraj: Horjul
|
Objavljeno: Sre Maj 20, 2009 10:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uptime: 13 Ur _________________ Imagination is more important than knowledge.
-Albert Einstein- |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni