|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
whatewer1 Neznanec

Pridružen-a: Pon 18 Maj 2009 9:54 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: koper
|
Objavljeno: Pon Maj 18, 2009 2:42 pm Naslov sporočila: SEMAFOR V EWB!!nujno! |
|
|
Prosim če mi lahko kdo pošlje vezalno shemo semaforja narejena v EWB ali Mitcubishi Alpha programu.
Videl sem že odprte teme na ta semafor, vendar nisem aktiven uporabnik in bi prosil če mi lahko te datoteke oz vezja pošlje na .......@gmail.com
Namreč nujno rabim.
Že v naprej se vam zahvaljujem  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.43 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Pon Maj 18, 2009 2:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tukaj je VolkD lepo razložil stvari. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
whatewer1 Neznanec

Pridružen-a: Pon 18 Maj 2009 9:54 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: koper
|
Objavljeno: Pon Maj 18, 2009 3:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vse to je lepo in prav.
Vendar jaz to delam doma v prostem času in sem si zdaj nabavil material ter podobne reči.Namreč naredil si bom tak imenovano progo.Imam avtomobilčke na dalinsko itd.....Ssedaj pa bom še naredil pač več proge, cest, prometnih znakov,...SEMAFOR-ja pač neznam in zato še enkrat prosim če mi lahko kdo pošlje ta vezja na whatewer1@gmail.com
ZAGOTAVLJAM VAM DA NE POTREBUJEM TEGA ZA ŠOLO, sem jo že končal pred leti. Vse skupaj delam, ker mi je to hobi.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07 Prispevkov: 4082 Aktiv.: 17.19 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Maj 18, 2009 3:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
whatewer1 je napisal/a: |
ZAGOTAVLJAM VAM DA NE POTREBUJEM TEGA ZA ŠOLO, sem jo že končal pred leti. Vse skupaj delam, ker mi je to hobi.  |
In je tako hudičevo nujno, da se ti bo vsak čas vžgala voda v mehurju, kenede!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14675 Aktiv.: 61.81 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pon Maj 18, 2009 3:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
 _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 4 dni