www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Čip 7413 DIL

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika za začetnike
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
benkec
Član
Član

Pridružen-a: Sre 11 Mar 2009 17:39
Aktiv.: 0.06
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 21, 2009 4:54 pm    Naslov sporočila:  Čip 7413 DIL Odgovori s citatom

Torej imam problem: delam en projekt pri katerem bi nujno rabil 7413 vendar pa se ga nikakor ne da dobiti, preiskall sem vse trgovine z čipi v slo pa nimajo. Ve kdo mogoče če ga lahko z katerim drugim nadomestim ki ima enake vhoda in izhode ter seveda funkcijo saj imam ploščico že izdelano in vse ostale elemente nalotane majnka mi še samo ta !
L.P. Blaž
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.78

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 21, 2009 5:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Težko vrejamem, da klasične logike ne bi imela nobena trgovina. Si skušal iskati kot 74 LS 13 oz. 74 HC 13. Grem pogledat v delavnico. Če kaj najdem, ti sporočim.
gumby
Član
Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 12:32
Aktiv.: 18.36

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 21, 2009 5:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ups... napačen čip... my bad d'oh!

Nazadnje urejal/a gumby Čet Maj 21, 2009 5:06 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Matej-M
Član
Član

Pridružen-a: Čet 14 Maj 2009 18:40
Aktiv.: 0.44
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 21, 2009 5:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

http://si.farnell.com/jsp/search/browse.jsp;jsessionid=OFDYJAZPWNDXQCQLCIQJKBQ?N=0&Ntk=gensearch_001&Ntt=irf7413&Ntx=&suggestions=false&_requestid=695348

Samo je pa poštnina 5€ Evil or Very Mad
Nazaj na vrh
benkec
Član
Član

Pridružen-a: Sre 11 Mar 2009 17:39
Aktiv.: 0.06
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 21, 2009 5:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Matej-M je napisal/a:
http://si.farnell.com/jsp/search/browse.jsp;jsessionid=OFDYJAZPWNDXQCQLCIQJKBQ?N=0&Ntk=gensearch_001&Ntt=irf7413&Ntx=&suggestions=false&_requestid=695348

Iščem dil podnožje

Drugače pa jih nimajo zato ker so jih nehali proizvajat jaz pa tega nisem vedel (delal sem po starejših načrtih)
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.78

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 21, 2009 5:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Koliko tega rabiš? Našel sem en primerek LS serije. (sigurno še leži kje kak, a v tem trenutku sem našel le enega) Če ti odgovarja mi daj pod zasebno naslov - ti ga pošljem. Če boš na pikniku, ti ga lahko tudi osebno dostavim.

P5210044.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  439.01 KB
 Pogledana:  4 krat

P5210044.JPG

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika za začetnike Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni