|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.55 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Ned Maj 24, 2009 9:33 pm Naslov sporočila: Re: moj prvi avto |
|
|
Jernej>18 je napisal/a: |
to temo sem odprl zato, da si izmenjamo svoje izkušnje o svojem prvem avtomobilu, saj veste prvega ne pozabiš nikoli.
moj prvi(in zaenkrat edini) avto je sedaj že legendarni golf dvojka (dizel). moram priznati vozim ga že(oz. šele) eno leto in avto me je popolnoma prevzel. glede na to, da je bil ob nakupu star 18 let in, da me ni nikoli pustil na cedilu bi si res zaslužil diplomo. edino kar sem moral zamenjati na njem (razen potrošnih materialov kot so olje, filter, gume) je bil altenator za katerega sem dal 40 eur. za študenta je avto odlična rešitev glede na to, da je poraba 5.5 litra in ob tem se ne kvari res super tako me je navdušil, da ga bom celega obnovil (barvanje generalna). mnogo kolegov ga je že hotelo kupiti, a jaz ga ne dam za noben denar. seveda pa ima tudi slabosti to je hrupnost, tresenje, ko je še motor mrzel predvsem pozimi in pa neudobje, ko se voziš po luknjah. po drugi strani pa je to res neuničljiv "traktor" pravi nemški avto. skoraj ga ni hriba, ki ga golf ne bi bil zmožen osvojiti.
moja zgodba je še mlada pripeljala pa me je do spoznanja, da iz vw-ja ne grem nikoli.
zelo bi si želel, da še ostali delite svoje zgodbe z nami, prav gotovo so zelo zanimive. |
Novih VW-jev po kvaliteti ne moreš primerjati z starimi. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6736 Aktiv.: 28.36 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Ned Maj 24, 2009 10:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni