|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
majkel Član

Pridružen-a: Sre 22 Avg 2007 15:45 Prispevkov: 84 Aktiv.: 0.39 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sre Jul 15, 2009 12:01 pm Naslov sporočila: Auto data |
|
|
Prosim če mi lahko kdo iz programa auto data tukaj gor doda slikico mehanizma za odpiranje oken za Daewoo matiz letnik 98 , desna stran.Namreč kolega ima neke probleme z odpiranjem oken in sem malo pogledal pa mi nekaj ni jasno.Motorček sem razdr, spucal krtačke in šipa gre gor normalno dol pa več ne .Notri na mehanizmu je tudi ena spiralno zvita fedra pa me zaniam kakšen je njen pravi položaj.
Prosim za pomoč |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gargamel Član

Pridružen-a: Čet 31 Jan 2008 11:42 Prispevkov: 127 Aktiv.: 0.60 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Sre Jul 15, 2009 1:55 pm Naslov sporočila: autodata |
|
|
Pa si prepričan, da Avtodata vsebuje to skico, kajti jaz je ne najdem. Imam pa verzijo 2. 12 _________________ LP Luka S53LM |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
majkel Član

Pridružen-a: Sre 22 Avg 2007 15:45 Prispevkov: 84 Aktiv.: 0.39 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sre Jul 15, 2009 2:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hmm v to nsiem prepričan.bi pa proso če mi lahko kdo pomaga.oz če ve kje bi lahko najšo shemo.KEr namreč šipa gor gre.dol pa ne. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 502 dni