|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Predkambrij Član

Pridružen-a: Ned 24 Maj 2009 14:17 Prispevkov: 129 Aktiv.: 0.66 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jun 04, 2009 1:05 pm Naslov sporočila: firefox |
|
|
Pozdrav, vse večkrat se pojavlajo težave v firefoxu, prej sem imel firefox 2, ker mi je boljši in ima manj "vsiljenih" stvari, recimo url bar ob pisanju ni velik čez pol ekrana, kar si že vpisal ali pa še nisi, itd..
Ob inštaliranju programa BearShare mi je cel firefox predelal, v majhne ikone, ob nastavitvi, da so velike, dodatna vrstica bearshare media bar, itd, tisto vrstico sem že disablu, ikone pa nisem mogel več povečat, če sem pritisnil naj bojo majhne, so bile potem čisto majhne..
Potem sem nadgradil na firefox 3 in zdaj je use ok, dokler se nisem enkrat zmotil in vpisal napačen url mi je že vrglo:
(slika v priponki)
Zanima me, kje bi lahko disablou, da nebi mogli zunanji programi posegat v firefox.
Za primer sem dal, elektronik.si, ker vem, da firefox sam po sebi preusmeri na elektroniki.info, venda ta k**c spreusmeri na ask in valda usi zadetki so faleni.
Hvala lp
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
122.49 KB |
Pogledana: |
25 krat |

|
_________________ bivši englishman |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.60 Kraj: Trzic
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Predkambrij Član

Pridružen-a: Ned 24 Maj 2009 14:17 Prispevkov: 129 Aktiv.: 0.66 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jun 04, 2009 1:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
najlepša hvala za hiter in učinkovit odgovor,
zdej dela kokr more
_________________ bivši englishman |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gumby Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 12:32 Prispevkov: 4066 Aktiv.: 18.39
|
Objavljeno: Čet Jun 04, 2009 2:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Precej programov pri istalaciji ponudi, da instalira razne "dodatke" v FF...
Malo poglej, ne samo next klikat
_________________ Tule nisem več aktiven. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gregoral Član

Pridružen-a: Pet 24 Nov 2006 9:42 Prispevkov: 688 Aktiv.: 3.04 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jul 27, 2009 11:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
ravno včeraj sem moral iz enega računalnika odstranit 4 IE toolbarje in morje ostale nesnage.
sovražim IE toolbarje, sploh zato ker jih je že toliko
vsako drugo sranje ki ga inštalirajo uporabniki ima privzeto instalacijo dodatne nesnage
GRRR
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gkrusi Član

Pridružen-a: Tor 24 Jul 2007 17:22 Prispevkov: 811 Aktiv.: 3.72 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Tor Jul 28, 2009 1:21 am Naslov sporočila: |
|
|
gregoral je napisal/a: |
ravno včeraj sem moral iz enega računalnika odstranit 4 IE toolbarje in morje ostale nesnage.
sovražim IE toolbarje, sploh zato ker jih je že toliko
vsako drugo sranje ki ga inštalirajo uporabniki ima privzeto instalacijo dodatne nesnage
GRRR |
Res je, da ima večina programov privzete nastavitve, da se program namesti povsod kjer ga niti najmanj ne rabiš in pri tem kup vsega spremeni. Se pa da možnost takega poseganja praktično vedno izključit, tako da kot je rekel Gumby ...ne samo next klikat, preberi kaj računalnik ponudi, spremeni na svoje potrebe in ne bo težav. Pač, vsak poskuša svoj izdelek čim bolj uveljavit in ga zato kot privzeto uveljavi povsod kjer je to mogoče.
_________________ Zakaj bi bilo preprosto, če je lahko zakomplicirano??? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni