|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Dorijan Član

Pridružen-a: Ned 22 Jun 2008 10:48 Prispevkov: 2564 Aktiv.: 12.40 Kraj: južnoprimorska
|
Objavljeno: Pon Jun 15, 2009 10:45 pm Naslov sporočila: Lg KS3360 (etna) zamenjava mikrofona |
|
|
Imam telefon LG KS360 pri kateremu mi je šel mikrofon, ker sem s telefonom kar zadovoljen bi ga rad zamenjal (ne najdem garancije), ker se mi ne da vedno zunanjih slušalk s seboj vlačit. Problem pa je v tem, da ni tisti mali okrogel kot v ostalih telefonih, ki sem jih do sedaj videl ampak 3pinski pravokoten 2,9x3,8mm
A kdo ve kje bi kaj takega dobil, lahko tudi malo večji, pa če ima kdo možnost da dobi pinout bi bilo tudi zelo koristno.
ker sem iskal po netu in s141 in 8276 in LG mic ipd. ne obrodijo nobenih uporabnih rezultaov
pa še slika
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
158.06 KB |
Pogledana: |
2 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
backbiter17 Član

Pridružen-a: Ned 11 Maj 2008 15:02 Prispevkov: 67 Aktiv.: 0.32 Kraj: LJ in okolica
|
Objavljeno: Ned Jul 26, 2009 3:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
to je digitalni MIC
imam nove za Nokie in mogoce bi bili kompatibilni
vec na PM
lp,A
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni