|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Dexboy Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46 Prispevkov: 1116 Aktiv.: 5.44 Kraj: Horjul
|
Objavljeno: Tor Jun 16, 2009 5:26 pm Naslov sporočila: MS Outlook 2007 |
|
|
Lep pozdrav vsem skupaj,
imam majhen problemček.. Pred kar nekaj časa sem si namestil Windows 7 ter tudi Office 2007.
Problem pa nastane, ker sem prej uporabljal Mozillo Thunderbird, sedaj pa M$ Outlook. V tem programu ne morem odpreti datotek s končnico .eml.
No, najprej sem iz Mozille prestavil v Outlook Express, ker sem vedel, da bom po formatu hotel Office Outlook. Pri uvozu v Outlook Express ni bilo problemov, je vse delovalo normalno.
V Office Outlook-u pa ne morem in ne morem odpreti starih e-mailov. Poskušal sem vse sorta, vedno pa dobim sledeče:
This file cannot be previewed because there is no previewer installed for it.
Stric Google ne najde ničesar konkretnega, zanima me pa, kako bi lahko zadevo rešil oz. če je kdo rešil kakšen podoben problem?
Hvala vnaprej,
Nejc _________________ Imagination is more important than knowledge.
-Albert Einstein- |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
drVrh Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17 Prispevkov: 918 Aktiv.: 4.34 Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese
|
Objavljeno: Tor Jun 16, 2009 7:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poskusi v Express, izvozit pod drugo končnico ne pod .eml pa poskusi odpreti potem s tisto v Office Outlook! _________________ Iz dneva v dan sem se spraševal kaj je to elektrika, vendar nisem našel odgovora ... in še vedno si postavljam to vprašanje
LP
Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dexboy Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46 Prispevkov: 1116 Aktiv.: 5.44 Kraj: Horjul
|
Objavljeno: Tor Jun 16, 2009 9:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tukaj pa nastane manjši problemček.. Windows 7 nimajo tega progrma vgrajenega, moji prejšnji Windowsi so bili pa na istem disku...  _________________ Imagination is more important than knowledge.
-Albert Einstein- |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni