|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Roadracer Član

Pridružen-a: Ned 16 Okt 2005 18:41 Prispevkov: 482 Aktiv.: 2.03 Kraj: LJ/Litija
|
Objavljeno: Sob Maj 30, 2009 9:46 pm Naslov sporočila: Visual studio (C#) in povezava z MS Access bazo |
|
|
Pozdravljeni,
Upam da ima kdo že izkušnje s tem. Pri izdelavi raznih programčkov sem naletel na zahtevo po zapisu podatkov v bazo, zaradi kasnejše obdelave sem izbral MS Access. Programiram v Visual C# 2005 (in 2008). Imam pa idejo, da bi izdelal program za kontrolo delovnega časa.
Imam pa težavo ker nikjer ne najdem načina, kako se enostavno vpiše nov zapis v bazo. Potreboval bi tudi za branje iz nje. Stvar je precej uporabna zato bo mogoče koristila še komu.
Če ima kdo kakšno koristno idejo (primer projekta, literaturo,...), se priporočam. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.58 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Ned Maj 31, 2009 11:03 am Naslov sporočila: |
|
|
Google?
Na netu je tega toliko, da je brezveze izgubljati besede...
Connect to Access Database in C# _________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Roadracer Član

Pridružen-a: Ned 16 Okt 2005 18:41 Prispevkov: 482 Aktiv.: 2.03 Kraj: LJ/Litija
|
Objavljeno: Ned Maj 31, 2009 9:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Google mi ne da pravih rezultatov, krivca poznamo
Sem našel način kako prikazati podatke iz tabele v formi. Vse to mi dela brez težav. Jaz bi rabil le preprost primer. Tvoj predlog sem poskusil samo ustavi se mi pri zagonu datoteke "Imran.hdl" se mi ustavi. Pravi da ne pozna programa za njen zagon.
Bom še malo brskal zdaj ko vem da je očitno trik v ado.net |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Neznanec

Pridružen-a: Pet 01 Okt 2004 1:17 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.00
|
Objavljeno: Pon Jun 22, 2009 9:59 am Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 11 dni