|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.41 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Ned Jun 21, 2009 2:35 pm Naslov sporočila: Nokia E75 mnenja |
|
|
Pozdrav vsem!
Odločam se za nakup novega telefona. Znamka bo vsekakor Nokia, v oči pa mi je padel model E75 KLIK . Ima kdo mogoče takšen telefon ? Zanimajo me vaša mnenja.
Pri tem modelu me malenkost skrbi tisti drsnik, ki odpira spodnjo tipkovnico. Kako se vsa zadeva obnaša po določenem času, npr. letu dni ? Se slučajno kaj razmaje in za odpiranje postane mehkejši ? Teh zadev ne poznam, namreč do sedaj sem vedno uporabljal legendo 6210i . _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.83 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Ned Jun 21, 2009 3:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Glede na informacije iz neta, baterija drži manj časa oz. premalo.
Nekdo je napisal, da ob vseh odprtih povezavah (v polni pripravljenosti) niti en dan.
Tudi softwaer bi naj nagajal.
Drugače pa glede funkcijonalnosti je zelo dober telefon. Sam imam E71 in mi res služi tako kot mora. Baterija mi zdrži 2 dni in imam vklopljene vse povezave; 4 mail boxe preverja vsakih 30min, bluetooth, internet uporabljen dnevno, klicanje dnevno cca. 30min.
Ob minimalni uporabi baterija drži 4 dni.
Na servisu sem ga imel enkrat po moji krivdi, ker mi je padel na cesto (lažji padec pa vendar se je v notranjosti nekaj polomilo in nisem mogel več klicati). Popravljen je bil v enem tednu. _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.41 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Ned Jun 21, 2009 9:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
ElGrigon, hvala za informacije. Jutri bom po vsej verjetnosti odšel v enega izmed centrov Mobitel in tam pogledal na lastna oči. Pomembno pri vsem tem mi je, da se mi tudi v dlani dokaj prilega. _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

|
Objavljeno: Pon Jun 22, 2009 8:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Torej sem danes res bil v enem izmen mobitel centrov. Telefon sem si lahko pobližje pogledal. Vse stvari so se nekako ujemale z opisi, vendar me je malenkost motil tisti drsnik, ki se je upogibal (zamikal) že pri pisanju sms-a preko navadne tipkovnice. To je bil glavni vzrok da omenjenega telefona nisem vzel. V oči mi je padel model E66, za katerega se bom po vsej verjetnosti tudi odločil. _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni