|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
StricGeza Član

Pridružen-a: Ned 01 Apr 2007 11:53 Prispevkov: 1047 Aktiv.: 4.71 Kraj: Gradišče pri Divači
|
Objavljeno: Pon Jun 22, 2009 8:04 am Naslov sporočila: Nokia 5800 Express Music |
|
|
Zanima me če ima še kdo od forumašev tole Nokio in kako se na njej obnaša GPS. _________________ Človek,kateri ne dela napak,običajno ne dela nič!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gurug Član

Pridružen-a: Ned 11 Maj 2008 8:54 Prispevkov: 105 Aktiv.: 0.50 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Pon Jun 22, 2009 11:34 am Naslov sporočila: Re: Nokia 5800 Express Music |
|
|
StricGeza je napisal/a: |
Zanima me če ima še kdo od forumašev tole Nokio in kako se na njej obnaša GPS. |
Sem jo imel - na njej naložen Garmin XT - navigacija je delala dobro. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dadi Član

Pridružen-a: Čet 24 Jan 2008 20:45 Prispevkov: 50 Aktiv.: 0.24 Kraj: Prevalje
|
Objavljeno: Tor Jun 23, 2009 1:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če ni drevja ob cesti dela OK. Jaz sem se enkrat peljal iz Črne na Koroškem v Velenje čez Sleme, pa je navigacija pop.... sploh ni vedela kje je. Drugače pa je telefon kar dober...
LP
Damjan _________________ Damjan |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.67 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Tor Jun 23, 2009 3:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če mene vprašaš problem ni v drevesih ampak v dejstvu da je GPS antena montirana levo malce nižje od sredine (če se prav spomnim). Pri N95 npr. je antena zgoraj pod slušalko. Zaradi tega je antena manj izpostavljena nebu in posledično slabše vleče. Meni načeloma vleče dobro, če imam telefon relativno blizu prednje šipe.
AJA---itak se vedno bolj govori da se bo tale GPS sistem sesul...potem bodo pa spet karte šle za med... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni