|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
tiger Član

Pridružen-a: Čet 05 Feb 2004 0:22 Prispevkov: 1161 Aktiv.: 4.90
|
Objavljeno: Ned Jul 19, 2009 1:31 pm Naslov sporočila: Mikrokontroler-flash RAM |
|
|
Hi
Kako se obnaša mikrokontroler v katerega je že preseženo število vpisov v FLASH RAM? Ali je sploh še možno vpisovati FLASH RAM, ko je doseženo max število vpisov - interni števec ?
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Ned Jul 19, 2009 1:43 pm Naslov sporočila: Re: Mikrokontroler-flash RAM |
|
|
tiger je napisal/a: |
Hi
Kako se obnaša mikrokontroler v katerega je že preseženo število vpisov v FLASH RAM? Ali je sploh še možno vpisovati FLASH RAM, ko je doseženo max število vpisov - interni števec ?
LP |
Kateri mikrokontroler ima interni števec vpisov?
Pic-a sem nekoč testiral. Pri precej prekoračeni vrednosti je začel "pozabljat". Temperaturni senzor DS pa po preseženem številu vpisov ni dopustil več spremembe. (to sem opazil nekoč ko sem naredil programsko napako ter sem jih nekaj "uničil") _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lbozo Član

Pridružen-a: Pet 18 Jan 2008 23:51 Prispevkov: 71 Aktiv.: 0.34 Kraj: Vodice
|
Objavljeno: Pon Jul 20, 2009 5:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz mislim, da verjetno vpisuje od začetka. _________________ Lep pozdrav, Božo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni