|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
matjay Član

Pridružen-a: Pon 06 Dec 2004 22:07 Prispevkov: 537 Aktiv.: 2.27 Kraj: Ljubljana
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Predkambrij Član

Pridružen-a: Ned 24 Maj 2009 14:17 Prispevkov: 129 Aktiv.: 0.66 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Jul 19, 2009 9:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdrav,
Jaz sem naredil ta USBASP programator in je zelo uporaben - ker je na usb in ni odvisen od zunanjega napajanja in ga lahko uporabljamo na prenosnem računalniku.
Ugotovil sem, da določenih hex datotek noče vpisat (bootloader za arduinota, kar lahko naredi STK500.
pri ATtiny45 ne morem spremeniti fuse bitov, kar lahko naredim s programatorjem LPT & COM (nevem kako bi ga poimenoval, pač dela na ISP)
Občasno narobe vpiše podatke, kar opozori pri preverjanju, vendar dovolj poredko, da ni moteče (izklopim in nazaj vklopim, ter dam znova programirati in pravilno vpiše, tako da ni panike - se pa zgodi)
Z moje strani sem z njim zelo zadovoljen, ker je praktičen.
Janezu Trohi se zahvaljujem za zelo pregledno in uporabno narejen grafični vmesnik za programiranje. Temu forumu pa za pomoč, ko se mi je zataknilo pri izdelavi.
Hvala!
Moj naslednji projekt bo arduino, ko bom končal trenutno odprte.
Lp _________________ bivši englishman |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni