|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.63 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Čet Jul 23, 2009 3:21 pm Naslov sporočila: Razlika med TDA2005 in TDA2005R |
|
|
Zanima me v čem je razlika med tema dvema TDA-jema. V ceni je vsekakor velika razlika zato pa sprašujem. Sem na internetu našel, kjer ga prodajajo nek datasheet, vendar mi pokaže istega kot za TDA2005. Ali je prišo do napake ali sta res enaka. Samo zakaj taka razlika v ceni?
Vnaprej hvala za odgovore.  _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pyr0Beast Član

Pridružen-a: Pon 16 Jun 2008 14:11 Prispevkov: 4969 Aktiv.: 24.00
|
Objavljeno: Čet Jul 23, 2009 7:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
R - revised ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.63 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Čet Jul 23, 2009 8:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Revided pomeni revidiran. Revidiran pomeni:
Koda: |
pregledati poslovanje, dokumente zaradi ugotavljanja skladnosti s predpisi, zakoni: revidirati poslovanje; revidirati račune 2. pregledati kak dokument, besedilo, da se ugotovi pravilnost, ustreznost: revidirati volilni imenik; revidirati učne načrte / revidirati šolski sistem // spremeniti kak dokument, besedilo glede na določene zahteve, potrebe: revidirati pogodbo / revidirati mnenje, sodbo o čem spremeniti |
Iz tega sklepam, da ta čip ni skalden s predpisi ali kaj?  _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pyr0Beast Član

Pridružen-a: Pon 16 Jun 2008 14:11 Prispevkov: 4969 Aktiv.: 24.00
|
Objavljeno: Čet Jul 23, 2009 9:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Heh. Vzami tistega ki rabiš in se ne sekiraj.
(imaš tudi 2 verziji istega čipa) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni