|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
saso Član

Pridružen-a: Čet 18 Mar 2004 10:16 Prispevkov: 510 Aktiv.: 2.15 Kraj: Trbovlje
|
Objavljeno: Sre Jun 25, 2008 9:17 pm Naslov sporočila: Protel DXP |
|
|
Pozdravljeni
Pred dvema dnevoma sem po nastavitvah nekaj čaral in po tem mi DXP, ko dvokliknem na projekt v raziskovalcu odpre prvo okno v prilogi, pred spremembo pa mi je odprlo drugo okno v priponki.
Pred spremembo sem dvakrat kliknil na projekt in mi je avtomatsko odprlo projekt z vsemi datotekamio in knjižnicami.
Sedaj pa mi z dvoklikom na projekt odpre prazno okno in potem moram dati še enkrat dodaj obstoječ projekt in ga še enkrat izberem potem pa dela vse normalno.
Če mogoče kdo ve v čem je težava, ga prosim za nasvet, ker me zadeva grozno moti, pa je sam ne znam rešiti.
Hvala.
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
Razlika prej in po.doc |
Velikost datoteke: |
142.5 KB |
Downloadano: |
25 krat |
_________________ LP
Sašo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
saso Član

Pridružen-a: Čet 18 Mar 2004 10:16 Prispevkov: 510 Aktiv.: 2.15 Kraj: Trbovlje
|
Objavljeno: Pet Avg 07, 2009 9:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni,
Že več kot eno leto je minilo, pa še vedno nisem razvozlal tele zadeve.
Res je tudi, da se nisem preveč ukvarjal z njo, saj se projekti dajo odpreti tudi drugače na malo daljši način.
Danes pa sem zopet poskušal stvar urediti, pa ne gre.
Spomnil sem se da sem o tem že spraševal na forumu in sem šel iskat odgovore.
Glej ga zlomka pa je tema še prazna.
Če mogoče kdo, ki uporablja to zadevo, ve kje in kaj sem takrat prenastavil, in kako stvar urediti, bi ga lepo prosil za pomoč.
Hvala.
_________________ LP
Sašo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni