|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
damo Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45 Prispevkov: 2008 Aktiv.: 8.47 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Pon Nov 30, 2009 11:41 pm Naslov sporočila: nisem hotel drugorazredne robe |
|
|
Torej, danes se mi je zgodilo nekaj, kar nisem mislil, da je možno.
Na kratko:
S prijateljem grem v drevesnico v Krško vas po cca 10 sadik. Ko smo nabirali sadike, mi je hotela dat eno s tako slabo korenino, da se sigurno nebi prijela (prijatelj se spozna na to). Ko rečema, da bi rada zamenjala, ker ima slabo korenino in se ne bo prijelo, naju lastnica nažene in pravi, da nama ne bo nič prodala, da kar naj grema drugam. Nama je bilo nerodno, ker so ljudje gledali, kot da sma dva tata, čeprav sma le zahtevala oz. prosila prvoklasno sadiko. Prijatelja sem vzel sabo, ker so mi že enkrat uturili nek krš, on pa je znalec.
No, prijavo na tržno inšpekcijo sem že napisal, jutri jo oddam.
p.s. Upam, da jim bom lahko naredil veliko "reklamo" z njihovim odnosom. Če boste tam kupovali, glejte, da boste imeli avto prav parkiran, če bo treba na hitro oditi
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70798.07
|
Objavljeno: Tor Dec 01, 2009 1:24 am Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damo Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45 Prispevkov: 2008 Aktiv.: 8.47 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Tor Dec 01, 2009 8:08 am Naslov sporočila: |
|
|
Mare, danes si bom vzel čas in to objavil vsaj na 5 forumih. Bemti, se mi zamal zdi, da me nekdo naganja iz trgovine kot ciganskega tata, čeprav sem le prosil, da dobim najboljšo kvaliteto ki jo imajo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.95 Kraj: 8232 Šentrupert
|
Objavljeno: Tor Dec 01, 2009 8:16 am Naslov sporočila: |
|
|
Je to B****k? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BojanR Član

Pridružen-a: Tor 08 Apr 2008 9:52 Prispevkov: 693 Aktiv.: 3.31 Kraj: Vnanje Gorice
|
Objavljeno: Tor Dec 01, 2009 8:18 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz imam s to drevesnico tudi slabe izkušnje in tam niti pod razno ne kupujem več.
Objavil sem jih na forumu semenarne |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni