|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mrsmoke Član

Pridružen-a: Sob 26 Feb 2005 23:22 Prispevkov: 47 Aktiv.: 0.20
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljazsukljan Član

Pridružen-a: Sre 04 Feb 2009 13:54 Prispevkov: 177 Aktiv.: 0.89 Kraj: Koper - Ljubljana
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.92 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pon Sep 07, 2009 11:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pa ga res potrebuješ? Mogoče je bolje razmisliti o kakem malo boljšem multimetru?
Če sem iskren - namiznega osciloskopa že lep čas nisem vklučil. Vzrok je verjetno, da na mizi porabi preveč prostora. Zato je na polici. Ko ga dam na mizo pa moram narediti prostor za njega .. Imam enega ročnega (ko ga rabim so baterije prazne torej spet ga bolj malo rabim) Največkrat uporabim tistega na multimetru DMM750. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dorijan Član

Pridružen-a: Ned 22 Jun 2008 10:48 Prispevkov: 2564 Aktiv.: 12.39 Kraj: južnoprimorska
|
Objavljeno: Tor Sep 08, 2009 12:35 am Naslov sporočila: |
|
|
kupi si USB oscilloscop je manjši in več dobiš za manj denarja resda na račun praktičnosti. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tibi Član

Pridružen-a: Tor 16 Dec 2003 11:08 Prispevkov: 253 Aktiv.: 1.07 Kraj: bukovje
|
Objavljeno: Tor Sep 08, 2009 6:44 am Naslov sporočila: |
|
|
Moj glas gre k Hamegu. Posebej ker ima component tester, ki se bo verjetno največ rabil. Je pa res da imajo tudi rabljeni precej veliko ceno.
Dobijo pa se poceni že digitalni osciloskopi. Pred kratkim se kupil OWON PDS6062 po precej ugodni ceni. Kolikor sem ga dosedaj rabil zadovoljuje mojim potrebam.
http://www.owon.com.cn/eng/pdsSeries.asp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni