www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Odpiranje gmail pošte v IE in mozzili

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
supernet
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Okt 2009 22:20
Aktiv.: 0.08
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 01, 2009 10:52 pm    Naslov sporočila:  Odpiranje gmail pošte v IE in mozzili Odgovori s citatom

Pred kratkim sem zaradi virusa ponovno naložil sistem XP skupaj z SP3. Internet deluje bp tako v mozzili kot v IE. Problem se pojavlja v odpiranju Gmail pošte. Pred ponovno instalacijo sem lahko neomejeno odpiral in zapiral gmail poštne naslove, sedaj pa se mi zatika. Mozilla npr. odpre inbox stran a potem se zatakne in stran se nalaga v nedogled. Pri IE mi gmail pošta deluje bolje, vendar moram po vsakem ogledu gmail poštnega naslova izbrisat zgodovino in restartat IE brskalnik...

Morda kdo ve zakaj se to dogaja?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
lordkreps
Član
Član

Pridružen-a: Sre 17 Okt 2007 9:49
Aktiv.: 0.48
Kraj: Levi žep

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 01, 2009 11:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To sem opazil pri nekaterih sosedih, ki jim rihtam računalnike, meni se še ni zgodilo. Kar nekaj vzrokov je lahko za ta dogajanja.

Ponavadi je pomagal izbris piškotkov, zgodovine in začasnih datotek za oba brskalnika.Ti zgleda si že to napravil torej preveri še:

- požarni zid/antivirus če ne blokirata,
- posodobi brskalnika,
- mogoče preveri z drugimi brskalniki (Opera, Chrome,...)
- testiraj s kakšnim odjemalcem pošte

Če nič od tega ne pomaga, bo potrebno pa kakšno prijavo napake na google poslat.

Mogoče si se le prijavljal v času ko je gmail spet imel kakšne težave... Confused
Nazaj na vrh
lordkreps
Član
Član

Pridružen-a: Sre 17 Okt 2007 9:49
Aktiv.: 0.48
Kraj: Levi žep

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 02, 2009 12:08 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ah, stric google je izbljuval nekaj podobnega Link: Loading issues.
Nazaj na vrh
supernet
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Okt 2009 22:20
Aktiv.: 0.08
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 02, 2009 11:59 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Rešil problem...očitno je bil problem v enkripciji...

thx Applause
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 7 dni