|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.54 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Sob Sep 05, 2009 11:57 pm Naslov sporočila: Autorun |
|
|
Na svoj novi ključek sem inštaliral porogram za kriptiranje in sedaj bi rad naredil autorun, pa mi nekako ne deluje. Autorun mora odpreti datoteko z končnico SDSK.
Poskusil sem takole:
Koda: |
[autorun] open=Dokumenti.sdsk |
pa ni delovalo _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gumby Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 12:32 Prispevkov: 4066 Aktiv.: 18.36
|
Objavljeno: Ned Sep 06, 2009 7:54 am Naslov sporočila: |
|
|
Končnica mora biti registrirana na mašini, drugače ne ve, kaj bi z njo...
Sicer ti pa toplo priporočam, da izključiš autorun na vseh pogonih, ker je ta stvar meka za viruse _________________ Tule nisem več aktiven. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
blueln Član

Pridružen-a: Pet 21 Avg 2009 21:05 Prispevkov: 15 Aktiv.: 0.08 Kraj: Primorska
|
Objavljeno: Ned Sep 06, 2009 11:43 am Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče bo tale deloval
Koda: |
[AUTORUN]
shellexecute=Dokumenti.sdsk
|
Predvidevam, da ti bi dokument zagnalo s privzetim programom, sicer pa lahko poskusiš dodati ime programa in dokument kot argument.
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.54 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Ned Sep 06, 2009 12:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi z kodo, ki ste jo predlagali ni delovalo. Če pa je autorun poplna zadeva za viruse ga ne bom uporabljal, ker je ravno na šolskih računalnikih veliko virusov.
So pa Micro USB-ji naravnost odlični.  _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
airwolf Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17 Prispevkov: 2222 Aktiv.: 10.67 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Ned Sep 06, 2009 1:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
S tem se pa strinjam. Sam sem prav s tem namenom na svojem usb ključu naredil predelan autorun ( spremeni ikono pogona) in ga zaklenil. S tem se efektivno rešil nameščanje virusov in njihovo samodejno zaganjanje. _________________ LP Gašper |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni