|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
elektronik84 Član

Pridružen-a: Pet 07 Jan 2005 18:28 Prispevkov: 236 Aktiv.: 0.99
|
Objavljeno: Čet Jan 27, 2005 11:24 pm Naslov sporočila: volt meter in amper meter |
|
|
Lep pozdrav!
Imem težavo, ki ne vem na kak način naj jo rešim, potrebuje 2 volt metra od 0-100V za enosmerno napetost , ter 2 amper metra od 0-15A lahko tudi 10, ali 20 amperov isto za enosmerno napetost, ter volt meter za izmenicno napetost od 0-250V, ter amper mete za izmenino napetost do 10A ali 15 ali 20 A. ato me zanima ce imate kaksne izkusnje ke se da te instumente kupiti, oziroma če jih kdo prodaja sem resen kupec.
Ali bi se splačalo narediti digitalne prikazovalnike, ce ime kdo kak načrt ali pa kaksno idejo naj mi pove oziroma poslje načrt.
Za odgovore se vam ze vnaprej zahvaljujem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ule Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2004 20:32 Prispevkov: 1583 Aktiv.: 6.66 Kraj: Babno Polje
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni