|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
eddie Član

Pridružen-a: Sre 10 Dec 2003 21:02 Prispevkov: 723 Aktiv.: 3.04 Kraj: Severna primorska
|
Objavljeno: Sre Jul 06, 2005 2:43 pm Naslov sporočila: Structured Text(ST) |
|
|
Pozdravljeni!
Sem nov v avtomatki in "spravljam" se nad PLC-je.
Zelim jih programirati v (ST) zato bi mi zelo prav prisel kakrsenkoli napotek, kaksna literatura, kaka dobra spletna stran z narejenimi primeri resitev,... Karkoli.
Najlepsa hvala!
LP,Eddie!
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.93 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sre Jul 06, 2005 7:49 pm Naslov sporočila: Re: Structured Text(ST) |
|
|
Za siemensove simatice S7 imaš navodila v priponki. Primere ali obsežnejšo literaturo boš na netu težko našel, ker se ukazi med različnimi proizvajalci malo razlikujejo, čeprav so se že pred leti dogovarjali o poenotenjih ...
Edina zanesljiva varijanta je direkten nakup literature pri samih proizvajalcih PLC-jev.
Opis: |
Simatic S7 - Statement List (STL) Programming |
|
 Download |
Ime datoteke: |
S7_STL.pdf |
Velikost datoteke: |
1.24 MB |
Downloadano: |
34 krat |
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
eddie Član

Pridružen-a: Sre 10 Dec 2003 21:02 Prispevkov: 723 Aktiv.: 3.04 Kraj: Severna primorska
|
Objavljeno: Čet Jul 07, 2005 7:31 am Naslov sporočila: |
|
|
OK hvala!
Ce ima mogoce kdo kaj podobnega se za Moellerjeve krmilnike in programsko opremo XSoft se priporocam!
Hvala!
LP,Eddie!
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14679 Aktiv.: 61.77
|
Objavljeno: Čet Jul 07, 2005 9:10 am Naslov sporočila: |
|
|
Dobra literatura.
_________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bozo Član

Pridružen-a: Čet 08 Jan 2004 9:21 Prispevkov: 660 Aktiv.: 2.78 Kraj: Lendava, Trimlini
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
simonrangus Neznanec

Pridružen-a: Pon 19 Okt 2009 23:03 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.02
|
Objavljeno: Pon Okt 19, 2009 11:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz bi se rad naučil o PLC -ju. A mi lahko pove kakšne dobre napotke kako se tega učenja sploh lotiti. Rad bi uporabljal jezik structured text
Mi lahko kdo da kakšen napotek, literaturo,karkoli v zvezi s tem
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 11 dni