|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Krax Član

Pridružen-a: Tor 24 Jan 2006 17:18 Prispevkov: 15 Aktiv.: 0.06 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Pon Okt 19, 2009 1:56 pm Naslov sporočila: Problem pri prenosu tonerja! |
|
|
Lp.
Pred kratkim sem se odločil da vezje naredim s prenosom tonerja.
Problem nastane pri izdelavi vezja dimenzije 270*70mm, kar pa ne vem če je izvedljivo s to metodo, saj se mi list pri segrevanju z likalnikom skrči.
Pri prenosu tonerja sem uporabil ze več vrst papirja od reklamnega do 170g papirja za inkjet.
Vezje izdelujem tako, da najprej izvrtam luknje v plato ter jo izrezem na končno dimenzijo. Zatem s šivankami ujamem luknje ter papir, ter celo vezje narahlo prelikam da se papir prime na plato. Zatem plato spustim skozi laminator ter jo stalno segrevam z likalnikom ker laminator nima dovolj stopinj.
Prosim za pomoč |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jjakob Član

Pridružen-a: Pet 19 Nov 2004 14:12 Prispevkov: 1348 Aktiv.: 5.68
|
Objavljeno: Pon Okt 19, 2009 3:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kateri tiskalnik pa uporabljaš? Problem je lahko v tipu tonerja, tvoj očitno rabi višjo temperaturo za prenos. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Krax Član

Pridružen-a: Tor 24 Jan 2006 17:18 Prispevkov: 15 Aktiv.: 0.06 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Pon Okt 19, 2009 3:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uporabljam samsung ml-1640 in imam se štartni toner...
Problem imam pri dveh stvareh ..ko printam mi dimenzija zgresi 1mm zaradi krcenja...
in ko zalikam plato mi se dodatno skrci celo zadevo.
Probal sem z navadnim 100g papirjem: sprinta pravilno vendar se skrci ko ga zalikam. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 17.01 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Pon Okt 19, 2009 3:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zlikaj papir in nato natisni, pa ne bo več krčenja.. _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni