|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Danilo1985 Član

Pridružen-a: Sre 08 Jul 2009 23:21 Prispevkov: 26 Aktiv.: 0.13 Kraj: Primorska
|
Objavljeno: Ned Nov 01, 2009 8:44 pm Naslov sporočila: Siol TV in WIN7 |
|
|
Žio!
Pojavil se mi je problem z Siol IPTV na windows 7 in sicer tak da mi VLC noče komunicirat preko UDP porta. Torej ni ne slike ne zvoka. Imam dve klasične mrežne kartice, eno nastavljeno na LAN drugo na IP televizije katero imam že v win XP - tu mi deluje OK.
Poskušal sem že:
- nastavitve firewall-a
- menjava playliste z mpeg2 na mpeg4
- starejša verzija VLC-ja
Če kdo slučajno ve kaj se še da narediti in bo delovalo prosim za pomoč!
Lp! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dexboy Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46 Prispevkov: 1116 Aktiv.: 5.44 Kraj: Horjul
|
Objavljeno: Ned Nov 01, 2009 10:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sicer SiOL TV-ja ne poznam, mogoče pa lahko poskusiš z Winamp-om ali pa CCCP (klik)
V tem CCCPju je pack kodekov ter Media Player Classic HomeCinema. Prej sem uporabljal VLC, sedaj uporabljal to, Winampa ali GomPlayer. _________________ Imagination is more important than knowledge.
-Albert Einstein- |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Danilo1985 Član

Pridružen-a: Sre 08 Jul 2009 23:21 Prispevkov: 26 Aktiv.: 0.13 Kraj: Primorska
|
Objavljeno: Pon Nov 02, 2009 12:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ugotovil sem da deluje ko izklopim LAN ter vklopim VLC z povezavo na siolovo TV. To vse deluje dokler imam prižgan PC. Ko pa ga enkrat izklopim ter ponovno vklopim ne deluje več. Zopet moram prekiniti lan ter vklopit tv na računalniku.
Zanima me kaj se da narediti? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni