|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.54 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Pet Nov 06, 2009 11:37 pm Naslov sporočila: Inštalacija programov na E63 |
|
|
Imam mobilni telefon Nokio E63, pa sem hotel nanj naložiti dodatne aplikacije kot so kalkulator(vgrajen je zanič) in podobno. Z neke internetne strani sem programe naložil na računalnik in nato na kartico. Ko hočem aplikacijo na v mobilniku inštalirati mi napiše, da ta aplikacija ni prodprta. Kaj je treba storiti? _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59 Prispevkov: 2392 Aktiv.: 11.67 Kraj: Eindhoven, Nizozemska
|
Objavljeno: Sob Nov 07, 2009 12:23 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem se sreceval s podobnimi tezavami pri drugih Nokijinih aparatih, jaz sem ta problem resil tako da sem si pobral drugo aplikacijo.
Poskusi tudi sam.
Srecno _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

|
Objavljeno: Sob Nov 07, 2009 1:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
start je napisal/a: |
Jaz sem se sreceval s podobnimi tezavami pri drugih Nokijinih aparatih, jaz sem ta problem resil tako da sem si pobral drugo aplikacijo.
Poskusi tudi sam.
Srecno |
Katero spletno stran za programe pa mi priporočaš, ker sedaj sem našel samo eno, ki je brezplačna z veliko uporabnimi aplikacijami in se imenuje mobile9, vendar njihovi programi ne delujejo. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
m.matic Član

Pridružen-a: Sre 22 Sep 2004 22:43 Prispevkov: 189 Aktiv.: 0.80
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

|
Objavljeno: Sob Nov 07, 2009 7:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kako je z registracijo na Ovi, ker je treba napisati telefonsko številko. Se to kaj zaračunava tudi, če snemamo samo brezplačne aplikacije. V pogodbi nič takega ne piše. Pa me zanima, če je kdo registriran in to uporablja? _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni