www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

P: Predalnik - sortiment uporov

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
drVrh
Član
Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17
Aktiv.: 4.35
Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 11, 2009 11:43 pm    Naslov sporočila:  P: Predalnik - sortiment uporov Odgovori s citatom

Zaradi prenehanja ukvarjanja s hobijem elektronike, prodam omenjem sortiment uporov, je čisto nov z vsemi upori, ni uporabljen.

Cena: 78€

sort.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  54.52 KB
 Pogledana:  39 krat

sort.JPG

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.02
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 12, 2009 12:30 am    Naslov sporočila:  Re: P: Predalnik - sortiment uporov Odgovori s citatom

drVrh je napisal/a:
Zaradi prenehanja ukvarjanja s hobijem elektronike, .......

Upam, da ne misliš resno.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
drVrh
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 12, 2009 12:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Žal ja.

Lahko pošljem po pošti in plačilo po povzetju.

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
andrejj
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06
Aktiv.: 17.94
Kraj: 8232 Šentrupert

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 12, 2009 1:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kakšen vzrok je za opustitev če smem vprašati.

Nazadnje urejal/a andrejj Čet Nov 12, 2009 4:59 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.90
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 12, 2009 3:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
Zaradi prenehanja ukvarjanja s hobijem elektronike...

Pa menda ja ne Confused . Tako nadarjene mlade lahko tukaj na forumu preštejem na prste ene roke. Kje tiči zajec za tvojo odločitev?

drVrh
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 12, 2009 5:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Največji in hkrati tudi glavni razlog je pomanjkanje finančnih sredstev, za sploh kar koli, ker celoten hobi sem si financiral sam, starši niso primaknili niti evra, to delat brez štipendije, brez rednega dohodka pa je tako tako.

Drugi razlog pa je ker nisem imel več kaj kupit dodatnih elementov komponent sem pač delal na tistem kar imam, tako pa sem preživel dvakrat več časa v delavnici, tako pa je trpelo vse moje delo, ki ga moram še opravljati poleg elektronike doma okoli hiše, saj za celotno domače okolico skrbim sam in nobeden drug.

Poleg tega pa je tu tudi šola, katero sem do zdaj opravljal prav dobro želim pa jo odlično da dobim še večje delovne navade, ker me enostavno priznam skrbi za študij ker jih imam premalo.
Plus delovnih navad pa je pridobitev kakršnekoli štipendije kjer koli za to pa normalno da hočejo čim boljše rezultate od tebe.

Vsekakor premlad sem se lotil takšnega hobija, in pa po napačni smeri.

Nazaj na vrh
Jule
Član
Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48
Aktiv.: 11.79
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 12, 2009 6:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kjer je volja je pot!

Jaz si tudi sam financiram vse. Nimam štipendije (letos mi je zmanjkalo 0.12 ocene za pridobitev le te(meja 4.75, moja pa 4.63)

Ampak rečem ti, da ne moreš kar nehat. Vztrajaj!

sortaj
Član
Član

Pridružen-a: Sre 23 Jul 2008 21:51
Aktiv.: 3.94
Kraj: Med Vipavo in Štanjelom

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 12, 2009 6:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

drVrh je napisal/a:
Največji in hkrati tudi glavni razlog je pomanjkanje finančnih sredstev, za sploh kar koli, ker celoten hobi sem si financiral sam, starši niso primaknili niti evra, to delat brez štipendije, brez rednega dohodka pa je tako tako.

Ja, to je res problem. Sicer pri meni ni bilo ravno tako (sem hotel sam financirati, pa je oče vedno vstrajal, da bo plačal on (je tudi štromar-jaki tok), vendar za 95% naročil itak ni vedel) Sam sem sicer letos začel prejemati štipendijo (beri: dva tedna nazaj sem dobil odločbo), pa se je vedno našel kak evrič... Confused
Je pa res, da sem čez poletje delal v elektro inštalacijah.

drVrh je napisal/a:

Drugi razlog pa je ker nisem imel več kaj kupit dodatnih elementov komponent sem pač delal na tistem kar imam, tako pa sem preživel dvakrat več časa v delavnici, tako pa je trpelo vse moje delo, ki ga moram še opravljati poleg elektronike doma okoli hiše, saj za celotno domače okolico skrbim sam in nobeden drug.

ja... mah kaj čemo... Jaz bi tudi lahko veliko več pomagal očetu v delavnici... pa za okolico tudi skrbim (je pa res, da smo zato trije Laughing ), pa še stricu (je kmet) grem pomagat, ko kaj potrebuje, pa harmoniko se učim... Tudi meni ne znese ravno vse naredit.
Če potrebuješ kakšne komponente, ti jih lahko podarim, ker katerih res ne potrebujem (od naročila s pollin-a je teh vedno več, ker jih imajo tam na kilo)

drVrh je napisal/a:

Poleg tega pa je tu tudi šola, katero sem do zdaj opravljal prav dobro želim pa jo odlično da dobim še večje delovne navade, ker me enostavno priznam skrbi za študij ker jih imam premalo.
Plus delovnih navad pa je pridobitev kakršnekoli štipendije kjer koli za to pa normalno da hočejo čim boljše rezultate od tebe.

hja... tudi jaz imam tak problem... v bistvu ga nimam še, vendar vem, da bo nastal v 1. letniku faksa... Brick wall Sicer sem tri leta izdelal z odličnim uspehom in mislim, da ni hudič da ne bi še letos ( kako se nekaterim to čudno zdi... zakaj bi potreboval več kot 2? Question ) Isto je za mojo štipendijo. Za obdržitev potrebujem povprečje 4,1 (kar ne bo problem), na faksu pa 8,5 Brick wall kar me zelo skrbi...

drVrh je napisal/a:

Vsekakor premlad sem se lotil takšnega hobija, in pa po napačni smeri.

hm... hm... hm...
premlad?
Meni je žal, da sem se s tem začel ukvarjati tako pozno (v 2. letniku), je pa res, da hodim na elektrotehniško šolo/smer elektronik.

sem videl, da je med mojim pisanjem še jule napisal:
Kjer je volja, tam je pot!

@Jule

Meni pa se je letos prav lepo izšlo, ker sem imel povprečje 4,82 in ni bilo težav.
Po izračunih in ne pretiranem zapravljanju bi morala dvoletna zdržat za 3 leta...

to je vse in ne obupat!
kot je silvo napisal:

Silvo je napisal/a:

Pa menda ja ne Confused . Tako nadarjene mlade lahko tukaj na forumu preštejem na prste ene roke.

Bi bilo res škoda, da bi odnehal...

lp, Jernej

powr
Član
Član

Pridružen-a: Tor 18 Dec 2007 13:20
Aktiv.: 3.13
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 12, 2009 6:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pod tezave s casom se nas lahko tukaj veliko podpise. Zato se pa rece temu hobi. Ko ni casa ga das na "on hold".
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.02
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 12, 2009 7:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

drVrh, te povsem razumem.
Zadrži te upore, ali pa ne, kot misliš, da je prav. Vsekakor se posveti šoli.
Spomladi pa nadaljuj s hobijem dalje. Menim, da je udejstvovanje v takem hobiju samo pozitivno, saj na ta način nehote pridobiš tudi precej znanja, ki ga boš kasneje še potreboval.
Kar se pa materiala tiče, te pa spomladi vabim na obisk. In naj ti ne bo nerodno, verjemi, da vsega kar imam ne morem porabiti do smrti.

Uspešno šolanje želim in vedi, da ni boljšega počitka, kot aktiven hobi.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
tonic
Član
Član

Pridružen-a: Pet 16 Dec 2005 17:48
Aktiv.: 0.77
Kraj: Loče

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 12, 2009 7:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hobi je za to, da ti je v veselje, in če te elektronika veseli, zakaj bi opustil? Naredil boš "greh", mogoče boš nekoč uvidel, da se z elektroniko splača ukvarjat.
Z elektroniko se ne ukvarja masa ljudi! Zato pa je dober elektronik vedno v gužvi.

Elektronika je "način" življenja. In ko ni časa/financ, ga pač daš na stand by/hibernate Smile kot je že powr omenil.

Tudi sam se spomnim kako je bilo v srednji šoli, pa ni bilo denarja, želje pa ohoohooo... Wink

lp,
Toni
Nazaj na vrh
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.76
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 13, 2009 9:53 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz bi rekel samo to da če se nekdo odloči da bo opustil nekaj, potem se mora odločiti zato, ker je ugotovil da mu to ne paše, da nima zanimanja za to, nikakor pa ne zaradi pomanjkanja denarja. V srednji šoli sem imel tudi jaz krizo s tem, ampak upori ne zastarajo...počakaj par let, lahko tudi do takrat, ko boš v službi, potem finance bodo, vsaj za silo.
Razen, kot rečeno, če si ugotovil da to ni zate.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 498 dni