|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
dj_car Član

Pridružen-a: Ned 19 Feb 2006 16:23 Prispevkov: 79 Aktiv.: 0.33 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Nov 15, 2009 3:14 pm Naslov sporočila: Daljinec za avtoradijo |
|
|
Imam avtoradijo LCD(neke kitajske firme ne vem tocno kere ker ne pise vec) in ker ne najdem nikjer original daljinca zanj me zanima ce se da kje kupiti univerzalni daljinec za to zadevo ali pa ce se da kaj narediti da bi to nekako spravil v pogon. Problem je samo to da rabim daljinec samo zato da preklopim med mp3 v mp4 ker mi drugace bere samo mp3. Je mogoce kaksna shema da nardim neko vezje da bi to potem zamenjal z tistim v radiju pa imel nek univerzalni daljinec ali kaj podobnega.
Lp. Upam da nisem prevec zakompliciral. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gregzy87 Član

Pridružen-a: Čet 08 Feb 2007 2:48 Prispevkov: 742 Aktiv.: 3.31 Kraj: Okolica Vrhnike
|
Objavljeno: Ned Nov 15, 2009 10:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sigurno obstaja neka tipka tudi na radiu! Če je ni je čudno, saj naj bi bile funkcije na daljincu dostopne tudi na radiu . |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sibica Član

Pridružen-a: Sob 02 Maj 2009 15:24 Prispevkov: 1097 Aktiv.: 5.57 Kraj: Vremska Dolina
|
Objavljeno: Ned Nov 15, 2009 10:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
ni nujno...jaz sem imel na 5.1 sistemu zvočnikov funkcije za nastavljanje bas,treble,middle,balance...volume za vsak zvočnik...te funcije sem lahko nastavljal samo z daljincem...
na glavni enoti je bil samo rotacijski enkoder za nastavljanje glasnosti...ter stikalo za vklop in izklop...
tako da je možno...
Pa tudi pri avto fm odajniku imam večino funkcij za nastavljat z dalincem.... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gregzy87 Član

Pridružen-a: Čet 08 Feb 2007 2:48 Prispevkov: 742 Aktiv.: 3.31 Kraj: Okolica Vrhnike
|
Objavljeno: Ned Nov 15, 2009 11:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
No, pa spet vem nekaj novega .
No ja, če pogledam TV mi je takoj jasno ja. Malo prehitro sem sklepal...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni