|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
siljo Član

Pridružen-a: Tor 28 Okt 2003 8:08 Prispevkov: 1035 Aktiv.: 4.36 Kraj: Ribn'ca
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bozo Član

Pridružen-a: Čet 08 Jan 2004 9:21 Prispevkov: 660 Aktiv.: 2.78 Kraj: Lendava, Trimlini
|
Objavljeno: Ned Nov 22, 2009 6:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kupiš lahko tukaj http://shop.wlan-sat.com/
Pokliči v trgovino razloži kaj rabiš in dobiš po pošti. Pri njih sem kupil zunanjo UMTS anteno in pigtail za Globesurfer, z anteno dobiš še 10 m kabla.
LP
Božo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MK Član

Pridružen-a: Tor 20 Okt 2009 0:42 Prispevkov: 76 Aktiv.: 0.40 Kraj: Okolica Sežane
|
Objavljeno: Ned Nov 22, 2009 11:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem to dobil: UMTS/GPRS anteno z 10m kabla, GlobeTrotter GT MAX 7.2, in pigtail takšen kot ga imaš na tvoji sliki, na Mobitelovem centru.
Dobra stran tega je bila, da so mi najprej vse to posodili za nekaj dni, da bi ugotovil če je na moji lokaciji dovolj signala in če bo to sploh delalo. Čez nekaj dni pa sem opremo kupil. Za vse skupaj (+ nova sim ter vezava za dve leti) sem dal nekaj čez 100 euro.
Je pa res da sem opravil kar nekaj tel. klicev, da sem prišel do Mobitelovega centra kjer so vedeli da takšna zunanja antena sploh obstaja.... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni