|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
juraled Neznanec

Pridružen-a: Ned 22 Nov 2009 17:00 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Ned Nov 22, 2009 5:06 pm Naslov sporočila: Izbrisana oznaka na procesorju |
|
|
Pozdravljeni.
Sem novinec na tem forumu in imam nekaj vprašanj za vas strokovnjake.
Ko sem se lotil popraviti en midi vmesnik, sem videl da so na procesorju izbrisani vsi podatki o nazivu. Sedaj pa ne vem kateri je, ker ga je potrebno zamenjati. Ali se da to kako drugače izvedeti?
Že vnaprej hvala za pomoč.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.93 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Ned Nov 22, 2009 5:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kaka fotografija bi bila dobrodošla. Če je na vezju res mikrokontroler, potem itak ne moreš nič, če tudi bi vedel oznako. Potreboval boš vsebino (program). Glede na to, da je oznaka izbrisana pa bi prej rekel, da gre za kak namenski klsičen čip. Brisanje oznake mikrokontrolerja ni smiselno, kajti vsebina se lahko zaklene. Zadevo itak ne moreš prekopirati. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni