|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
schim Član

Pridružen-a: Ned 28 Dec 2008 17:49 Prispevkov: 27 Aktiv.: 0.13
|
Objavljeno: Sob Nov 07, 2009 11:51 am Naslov sporočila: Vprašanje glede driverjev |
|
|
Živjo!
Formatiral sem prenosnik acer aspire 3005wlmi, tako, da sedaj imam visto in nič več xp-jev. Cd-je z driverji za xp-je imam, za visto pa ne... Zanima pa me ali je sploh potrebno dati gor driverje za visto, saj deluje brez njih prav tako kul. Neki [slovenščina je zame španska vas] vseeno gledu na netu za te driverje, pa se mi zdi, da nisem najdu nič konkretnega...zato pa sedaj sprašujem če se je sploh potrebno martvati z iskanjem driverjev po netu.
Hvala za odgovor
lp Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aliboy Član

Pridružen-a: Tor 02 Dec 2003 23:08 Prispevkov: 88 Aktiv.: 0.37 Kraj: Velenje
|
Objavljeno: Sob Nov 07, 2009 12:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poglej v upravitelja naprav, če je vse instalirano (WiFi, zvok). Gonilnik za grafično kartico je najbrž Microsoft-ov, naloži si originalnega. Sicer pa, če si zadovoljen...
LP _________________ Aleš |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
turbojurca Neznanec

Pridružen-a: Pet 13 Nov 2009 10:10 Prispevkov: 8 Aktiv.: 0.04 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Pon Nov 16, 2009 10:47 am Naslov sporočila: |
|
|
Če vse dela ok,pol ti jih ni potrebno inštalirati.Vista že avtomatsko za večino strojne opreme dobi driverje in jih s tvojim dovoljenjem inštalira.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fulijs Neznanec

Pridružen-a: Tor 27 Okt 2009 23:00 Prispevkov: 6 Aktiv.: 0.03 Kraj: Primorska
|
Objavljeno: Sre Nov 18, 2009 12:13 am Naslov sporočila: |
|
|
Lahko si pomagas s kaksnim programom, kot je npr. Driver detectiv al pa unnovn devices.
lp
Z _________________ Carpe diem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 11 dni