|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
toshiba Član

Pridružen-a: Tor 21 Okt 2003 8:56 Prispevkov: 127 Aktiv.: 0.54 Kraj: Ljubljana - Šiška
|
Objavljeno: Čet Jan 14, 2010 8:58 pm Naslov sporočila: moderatorji pomoč prosim!!! |
|
|
V file managerju sem si spremenil mail naslov in sedaj ne vem ali sem vpisal napačnega ali pa je nekaj narobe. Skratka nisem dobil potrditvenega maila in se sedaj ne morem prijaviti, ker zahteva potrditveno kodo. Zato prosim moderatorje če mi lahko vpišejo novi mail "elektro.urgenca@gmail.com" ali pa če mi na ta naslov pošljejo potrditveno kodo.
Hvala za pomoč.
Lp
Sebastijan. _________________ Lp
Sebastijan |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Čet Jan 14, 2010 9:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Probaj, če deluje - račun sem aktiviral, sicer zahtevaj geslo. Email je popravljen. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
toshiba Član

Pridružen-a: Tor 21 Okt 2003 8:56 Prispevkov: 127 Aktiv.: 0.54 Kraj: Ljubljana - Šiška
|
Objavljeno: Čet Jan 14, 2010 9:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala Silvo vse deluje o.k.
Še enkrat hvala in lp.
Sebastijan _________________ Lp
Sebastijan |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni