www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Kartonske škatle

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
matjazkariz
Član
Član

Pridružen-a: Sre 03 Nov 2004 18:09
Aktiv.: 4.33

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 24, 2009 9:17 pm    Naslov sporočila:  Kartonske škatle Odgovori s citatom

Ok vprašam še tu, glede na to, da nisem dobil nič pametnega na Googlu...
Iščem namreč spletno trgovino, kjer je mogoče kupiti manjšo količino navadnih nepotiskanih kartonskih škatel manjših dimenzij (približno 15x15x4 cm). Proizvajalcev je v Slovenji eno goro, vendar je vse po naročilu in cena zaradi tega previsoka. Na pošti pa prodajajo po novem samo potiskane...

ElGrigon
Član
Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38
Aktiv.: 16.88
Kraj: okolica Lenarta

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 24, 2009 9:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nedavno nazaj sem prejel ponudbo iz pošte za paketno embalažo. Če so potiskane pa ne vem. Dobim jih jutri in napišem kakšne so.

Najmanjša dimenzija je 240×170×95mm, največja pa 570×440×430mm.

Za 25kos 3,75€ z DDV ačo 18,25€ za največje.

Vse skupaj so štiri različne dimenzije.

.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70826.99

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 01, 2009 9:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ElGrigon
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 01, 2009 9:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ElGrigon je napisal/a:
Če so potiskane pa ne vem. Dobim jih jutri in napišem kakšne so.

Dobil embalažo. So zelo praktične glede sestavljanja škatle in niso potiskana. So rjave barve.
Kvaliteta kartona-trdnost je primerna za navadne pakete.

Dokaj zadovoljen z embalažo in bom naročil še več.

Zadnjo ponudbo, ki sem jo prejel je bila 1,7€/kos pri minimalni količini 300kos za posamezne dimenzije. Ponudnik je bil iz MB.

Tako, da te iz pošte so vsekakor poceni zame.

lp, Blaž

reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.62
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 01, 2009 11:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Manjšo količino "nabaviš" v kakšni lokalni trgovini. Ker poštnino plačaš glede na težo, je lahko škatla malce večja.

Jaz sem za pošiljanje paketov pobiral škatle industrijski trgovini Gorenjka, od čokolade, 2 velikosti, super primerne dimenzije, škatle sem zložil skupaj, da vzamejo malo prostora, prerezal lepilni trak na dnu...
Naredil sem si kar lepo zalogo, tisk me ne moti, za pošiljanje imam natisnjene lastne obrazce ali pa uporabim namenski obrazec dostavbne službe, odvisno od vrste paketa.

Nisi napisal za kaj rabiš, najbrž za pošiljanje. Jaz raje uporabim nekoliko večjo škatlo, da lahko stvari v paketu dobro zabašem z zmečkanim časopisnim papirjem, ker poštarji delajo s paketi kot svinja z mehom, več papirja bolj varna vsebina Wink

ElGrigon
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 02, 2009 12:07 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

reber je napisal/a:
Jaz raje uporabim nekoliko večjo škatlo, da lahko stvari v paketu dobro zabašem z zmečkanim časopisnim papirjem, ker poštarji delajo s paketi kot svinja z mehom, več papirja bolj varna vsebina Wink

Imam znanca, ki dela na eni izmed dostavnih služb in je rekel, da ni važno ali je pošiljka označena kot "lomljivo" ali ne, ampak je v večini odvisno od volje uslužbenca, ki rokuje s paketom.

Sam kupim folijo z mehurčki v Merkurju. Jo imajo v roli in ti odreže dolžino (metri) ter je poceni. Praktično in profesionalno za zaščito raznovrstnih izdelkov.

Srecko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29
Aktiv.: 4.28
Kraj: Okolica Cerkna

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 02, 2009 1:09 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ElGrigon je napisal/a:

Sam kupim folijo z mehurčki v Merkurju. Jo imajo v roli in ti odreže dolžino (metri) ter je poceni. Praktično in profesionalno za zaščito raznovrstnih izdelkov.

Jaz sem dobil DS18B20 senzorje od tipa iz Polske katerega link je dal nekdo tukaj na forumu zavite v tako foljo v navadnem pismu. Whistle

Lp Srečko

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni