|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
upor_nik Član

Pridružen-a: Ned 11 Jan 2009 13:00 Prispevkov: 450 Aktiv.: 2.25 Kraj: vipavska dolina
|
Objavljeno: Tor Dec 01, 2009 10:43 am Naslov sporočila: Andrejev sejem v Gorici ( IT ) |
|
|
Ja, ker tole nima zveze z elektroniko, je pristalo tukaj. Za vse željne zabave se bo sejem odvijal ta vikend, to je 5. in 6. decembra. Če vas cekini žulijo, ...
Lp, 5er _________________ Sanja svinja o koruzi, ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dr.1m Član

Pridružen-a: Sre 16 Jan 2008 15:30 Prispevkov: 454 Aktiv.: 2.14 Kraj: Goriška Primorska
|
Objavljeno: Tor Dec 01, 2009 12:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ko sem bil še mali sem rade volje zahajal tja (ker smo šli le enkrat na leto).
Sedaj pa ko ni cekinov ki bi žulili...
Ma ta male bom že peljal... _________________ Biti ali ne Biti oziroma Bajti? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jule Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48 Prispevkov: 2533 Aktiv.: 11.80 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Tor Dec 01, 2009 4:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mi gremo vsako leto nabavit kak kilogram mandulatov( je to slovenska beseda?). Da je pozimi veselo.
Letos sem pa že bil tam v soboto. Sem falil in prišel en teden prej , Gorica pa kot mesto duhov, le 5 štantov je bilo  _________________ lp Jure |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
folc Član

Pridružen-a: Pon 16 Nov 2009 21:25 Prispevkov: 678 Aktiv.: 3.57 Kraj: Nekje med NG in Tolminom
|
Objavljeno: Sre Dec 02, 2009 12:11 am Naslov sporočila: |
|
|
haha ja prva endelja u dec je ane če se ne motem tak d ta tedn... ja jz [slovenščina je zame španska vas] tud vsako leto dole, razen bojim se da letos mi ne bo uspelo, kajti sem u LJ in grem smučat, tak d potem za 1 dan ne mislim domov hodit kajti bi samo denar na bencinu pa cajt zapravljal...
/* malo pazi, kako ti jezik opleta in predvsem zapleta! */ _________________ elektrika je edina baba, k se ne pusti šlatat
Folc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dr.1m Član

Pridružen-a: Sre 16 Jan 2008 15:30 Prispevkov: 454 Aktiv.: 2.14 Kraj: Goriška Primorska
|
Objavljeno: Sre Dec 02, 2009 10:00 am Naslov sporočila: |
|
|
Jule je napisal/a: |
Mi gremo vsako leto nabavit kak kilogram mandulatov( je to slovenska beseda?). Da je pozimi veselo.
Letos sem pa že bil tam v soboto. Sem falil in prišel en teden prej , Gorica pa kot mesto duhov, le 5 štantov je bilo  |
Je bila moja te dni tam in ugotovila da so "madulati" zasoljeni. Pa ne s soljo ampak s ceno. 5€ po kosu!!!!  _________________ Biti ali ne Biti oziroma Bajti? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.71 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Sre Dec 02, 2009 10:21 am Naslov sporočila: |
|
|
mandulati oz. mandorlat oz. po naše turški med.
Lani sem kupil en kos v Lj na stojnicah, pa je bila cena tudi nekaj takega. V glavnem, hudo  _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70829.81
|
Objavljeno: Sre Dec 02, 2009 2:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jule Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48 Prispevkov: 2533 Aktiv.: 11.80 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Sre Dec 02, 2009 4:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
dr.1m je napisal/a: |
Jule je napisal/a: |
Letos sem pa že bil tam v soboto. Sem falil in prišel en teden prej , Gorica pa kot mesto duhov, le 5 štantov je bilo  |
Je bila moja te dni tam in ugotovila da so "madulati" zasoljeni. Pa ne s soljo ampak s ceno. 5€ po kosu!!!!  |
Ja, pred sejmom so navite cene, na samem sejmu se znižajo. Tako da znese bolje. _________________ lp Jure |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
upor_nik Član

Pridružen-a: Ned 11 Jan 2009 13:00 Prispevkov: 450 Aktiv.: 2.25 Kraj: vipavska dolina
|
Objavljeno: Sre Dec 02, 2009 7:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jap, točno tako, .... če do 20h ne prodajo skoraj nič, potem gredo cene navzdol, nakar ob morebitni večji prodaji se pa kar zvišujejo, ma saj to poznamo že iz sejmov, ne bodo nas prinesli okrog , ...če so predragi, naj imajo za sebe, ..
Lp 5er _________________ Sanja svinja o koruzi, ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni