www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Andrejev sejem v Gorici ( IT )

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
upor_nik
Član
Član

Pridružen-a: Ned 11 Jan 2009 13:00
Aktiv.: 2.25
Kraj: vipavska dolina

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 01, 2009 10:43 am    Naslov sporočila:  Andrejev sejem v Gorici ( IT ) Odgovori s citatom

Ja, ker tole nima zveze z elektroniko, je pristalo tukaj. Za vse željne zabave se bo sejem odvijal ta vikend, to je 5. in 6. decembra. Če vas cekini žulijo, ...

Lp, 5er

dr.1m
Član
Član

Pridružen-a: Sre 16 Jan 2008 15:30
Aktiv.: 2.14
Kraj: Goriška Primorska

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 01, 2009 12:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ko sem bil še mali sem rade volje zahajal tja (ker smo šli le enkrat na leto).
Sedaj pa ko ni cekinov ki bi žulili...
Ma ta male bom že peljal...

Jule
Član
Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48
Aktiv.: 11.80
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 01, 2009 4:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mi gremo vsako leto nabavit kak kilogram mandulatov( je to slovenska beseda?). Da je pozimi veselo.

Letos sem pa že bil tam v soboto. Sem falil in prišel en teden prej Whistle , Gorica pa kot mesto duhov, le 5 štantov je bilo Very Happy

folc
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Nov 2009 21:25
Aktiv.: 3.57
Kraj: Nekje med NG in Tolminom

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 02, 2009 12:11 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

haha ja prva endelja u dec je ane Very Happy če se ne motem tak d ta tedn... ja jz [slovenščina je zame španska vas] tud vsako leto dole, razen bojim se da letos mi ne bo uspelo, kajti sem u LJ in grem smučat, tak d potem za 1 dan ne mislim domov hodit kajti bi samo denar na bencinu pa cajt zapravljal...

/* malo pazi, kako ti jezik opleta in predvsem zapleta! */

Folc
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dr.1m
Član
Član

Pridružen-a: Sre 16 Jan 2008 15:30
Aktiv.: 2.14
Kraj: Goriška Primorska

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 02, 2009 10:00 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jule je napisal/a:
Mi gremo vsako leto nabavit kak kilogram mandulatov( je to slovenska beseda?). Da je pozimi veselo.

Letos sem pa že bil tam v soboto. Sem falil in prišel en teden prej Whistle , Gorica pa kot mesto duhov, le 5 štantov je bilo Very Happy

Je bila moja te dni tam in ugotovila da so "madulati" zasoljeni. Confused Pa ne s soljo ampak s ceno. 5€ po kosu!!!! Sad

aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.71
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 02, 2009 10:21 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mandulati oz. mandorlat oz. po naše turški med.
Lani sem kupil en kos v Lj na stojnicah, pa je bila cena tudi nekaj takega. V glavnem, hudo Surprised

.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70829.81

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 02, 2009 2:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jule
Član
Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48
Aktiv.: 11.80
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 02, 2009 4:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

dr.1m je napisal/a:
Jule je napisal/a:

Je bila moja te dni tam in ugotovila da so "madulati" zasoljeni. Confused Pa ne s soljo ampak s ceno. 5€ po kosu!!!! Sad

Ja, pred sejmom so navite cene, na samem sejmu se znižajo. Tako da znese bolje.

upor_nik
Član
Član

Pridružen-a: Ned 11 Jan 2009 13:00
Aktiv.: 2.25
Kraj: vipavska dolina

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 02, 2009 7:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jap, točno tako, .... če do 20h ne prodajo skoraj nič, potem gredo cene navzdol, nakar ob morebitni večji prodaji se pa kar zvišujejo, ma saj to poznamo že iz sejmov, ne bodo nas prinesli okrog , ...če so predragi, naj imajo za sebe, ..

Lp 5er

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni