|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
ticla Član

Pridružen-a: Sob 15 Dec 2007 22:52 Prispevkov: 440 Aktiv.: 2.06 Kraj: Župečja vas
|
Objavljeno: Sre Dec 09, 2009 4:47 pm Naslov sporočila: diploma iz psihologije |
|
|
Moja boljša polovica piše diplomsko nalogo iz psihologije in bi potrebovala kandidate za reševanje vprašalnika
Citiram: |
Pozdravljeni,
Sem Simona Medved, absolventka psihologije in pripravljam diplomsko nalogo na temo sprememb v partnerskem odnosu po rojstvu prvega otroka.
Potrebujem tudi udeležence, ki nimajo otrok, tako da lahko vprašalnik rešite vsi, ki ste trenutno v partnerskem odnosu, predvsem pa bom vesela udeležencev, ki imajo otroka, starega 7 let ali manj. Če nimate otrok, boste lahko nekatera vprašanja izpustili.
Reševanje vprašalnikov Vam bo vzelo približno 20 minut, s tem pa boste zelo pripomogli k nastanku moje diplomske naloge. Zelo bom vesela, če boste povezavo posredovali še svojim partnerjem, sorodnikom in prijateljem, predvsem tistim z otroki, starimi do 7 let in tistim brez otrok.
Vprašalnik se nahaja na naslednji povezavi:
http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=81e2671c-b37a-402d-a6a1-967f539210d8
Najlepša hvala za pomoč. |
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni