|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
kivij Član

Pridružen-a: Tor 20 Maj 2008 14:49 Prispevkov: 32 Aktiv.: 0.15 Kraj: Vodice
|
Objavljeno: Pet Dec 11, 2009 3:27 pm Naslov sporočila: Vprašanje za download v forumu (slike, dokumenti) |
|
|
Brez zamere ampak imam vprašanje zakaj mi download ne deluje, ker mi napiše da nisem aktivni član. Res je da sem se že kar nekaj časa nazaj registriral in nisem bil aktiven (posledica pomanjkanja časa). Sedaj sem začel malo bolj aktivno sodelovati in mislim da bi to moralo delovati. Prebral sem pravila tako da mi je to jasno, če so pravila so to za vse, kar je prav.
Ali bom moral nadoknaditi, da bom prišel na povprečje eno sporočilo na mesec odkar sem se registriral?
Hvala za odgovor. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vilko Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26 Prispevkov: 3360 Aktiv.: 14.18 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Pet Dec 11, 2009 5:46 pm Naslov sporočila: Koliko |
|
|
Kolikor jaz razumem pravila, ko se enkrat aktivni član in imaš dovolj prispevkov, ( in ti jih imaš 17) si potem vedno aktivni član in mora biti kaj drugega, da ti downloar ne gre.
V kolikor hoćeš downloadati (joj kakšna slovenščina!) iz Filemamangerja ( Ditto!) potem ni dovolj da si prijavljen na Forumu, moraš se še enkrtat prijaviti na Filemanagerju, isti uporabnik, isto geslo. _________________ Nihče ni za vojno in vsi so za mir,
vsi so za bratstvo, nihče za prepir.
Od same ljubezni vsak čas na granatah
bo vtisnjeno geslo: "Darilo za brata"
Janez Menart |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.93 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pet Dec 11, 2009 5:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kot je Vilko napisal - uporabniško ime ter email mora biti enak na forumu ter FM. Aktivnost določa sistem. Vsak mesec od dneva registracije je potrebno napisati vsaj eno sporočilo. Aktivnost vidiš levo v tvojem profilu. Ko je le ta 1 ali več, postaneš aktivni član. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kivij Član

Pridružen-a: Tor 20 Maj 2008 14:49 Prispevkov: 32 Aktiv.: 0.15 Kraj: Vodice
|
Objavljeno: Pet Dec 11, 2009 7:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala obema za odgovor sedaj mi je vse jasno. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni