|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
jereb007 Član

Pridružen-a: Tor 25 Mar 2008 20:28 Prispevkov: 37 Aktiv.: 0.18 Kraj: krmelj
|
Objavljeno: Sre Dec 09, 2009 11:37 pm Naslov sporočila: Nezadovoljen z kabelskim operaterjem |
|
|
LP!
Sem iz vasice v okolici Sevnice, v katerem 'imamo' kabelski sistem za katerega velja, da nikoli ni delal dobro.
Stvar je sicer sledeča, že od samega zagona stvar ne funkcionira tako kot se za kabelski sistem spodobi. Vedno so kanali sneženi, na določenih kanalih je jakost zvoka 2x višja, ob slabem vremenu vedno pride do izpada, operater vedno prestavlja kanale in podobno.
Operaterja sem do sedaj vedno opozarjal na slabo sliko, izpade, na lep način. Vedno se je izgovarjal, bla bla pa imaš ti nekaj narobe, zamenjaj TV, signal je dober itd. ...
Da znoriš, sem se pred pol leta z nim skregal, da dokler ne bo stvar delala tako kot treba mu ne plačam nič in spet izgovori.
Kakšne so moje pravice kot naročnik (glede zgoraj opisanih težav) – sem mu dolžan plačati za slabo kakovost storitve in kakšne so njegove dolžnosti kot operater?
Kako mu naj dokažem, da stvar ne dela dobro, da se operater ne bi mogel vedno izgovarjati ( v mislih imam anketo po celi vasi)?
Ali mora operater izvajati meritve kvalitete signalov po mreži?
Da pa ima dovoljenje za javno predvajanje programov pa tudi dvomim. Kje to preverim?
Hvala za vašo pomoč, vsakega odgovora bom hvaležen, da enkrat to zadevo spravimo v red.
LP
Boštjan _________________ POZOR!
ŠTROMAR V IZOBRAŽEVANJU! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70842.24
|
Objavljeno: Sre Dec 09, 2009 11:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 491 dni