www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Nezadovoljen z kabelskim operaterjem

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
jereb007
Član
Član

Pridružen-a: Tor 25 Mar 2008 20:28
Aktiv.: 0.18
Kraj: krmelj

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 09, 2009 11:37 pm    Naslov sporočila:  Nezadovoljen z kabelskim operaterjem Odgovori s citatom

LP!

Sem iz vasice v okolici Sevnice, v katerem 'imamo' kabelski sistem za katerega velja, da nikoli ni delal dobro.

Stvar je sicer sledeča, že od samega zagona stvar ne funkcionira tako kot se za kabelski sistem spodobi. Vedno so kanali sneženi, na določenih kanalih je jakost zvoka 2x višja, ob slabem vremenu vedno pride do izpada, operater vedno prestavlja kanale in podobno.

Operaterja sem do sedaj vedno opozarjal na slabo sliko, izpade, na lep način. Vedno se je izgovarjal, bla bla pa imaš ti nekaj narobe, zamenjaj TV, signal je dober itd. ...

Da znoriš, sem se pred pol leta z nim skregal, da dokler ne bo stvar delala tako kot treba mu ne plačam nič in spet izgovori.

Kakšne so moje pravice kot naročnik (glede zgoraj opisanih težav) – sem mu dolžan plačati za slabo kakovost storitve in kakšne so njegove dolžnosti kot operater?

Kako mu naj dokažem, da stvar ne dela dobro, da se operater ne bi mogel vedno izgovarjati ( v mislih imam anketo po celi vasi)?

Ali mora operater izvajati meritve kvalitete signalov po mreži?

Da pa ima dovoljenje za javno predvajanje programov pa tudi dvomim. Kje to preverim?

Hvala za vašo pomoč, vsakega odgovora bom hvaležen, da enkrat to zadevo spravimo v red.

LP
Boštjan

ŠTROMAR V IZOBRAŽEVANJU!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70842.24

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 09, 2009 11:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 491 dni