www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Vprašanje za download v forumu (slike, dokumenti)

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
kivij
Član
Član

Pridružen-a: Tor 20 Maj 2008 14:49
Aktiv.: 0.15
Kraj: Vodice

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 11, 2009 3:27 pm    Naslov sporočila:  Vprašanje za download v forumu (slike, dokumenti) Odgovori s citatom

Brez zamere ampak imam vprašanje zakaj mi download ne deluje, ker mi napiše da nisem aktivni član. Res je da sem se že kar nekaj časa nazaj registriral in nisem bil aktiven (posledica pomanjkanja časa). Sedaj sem začel malo bolj aktivno sodelovati in mislim da bi to moralo delovati. Prebral sem pravila tako da mi je to jasno, če so pravila so to za vse, kar je prav.
Ali bom moral nadoknaditi, da bom prišel na povprečje eno sporočilo na mesec odkar sem se registriral?
Hvala za odgovor.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
vilko
Član
Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26
Aktiv.: 14.18
Kraj: Dragomer

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 11, 2009 5:46 pm    Naslov sporočila:  Koliko Odgovori s citatom

Kolikor jaz razumem pravila, ko se enkrat aktivni član in imaš dovolj prispevkov, ( in ti jih imaš 17) si potem vedno aktivni član in mora biti kaj drugega, da ti downloar ne gre.

V kolikor hoćeš downloadati (joj kakšna slovenščina!) iz Filemamangerja ( Ditto!) potem ni dovolj da si prijavljen na Forumu, moraš se še enkrtat prijaviti na Filemanagerju, isti uporabnik, isto geslo.

bo vtisnjeno geslo: "Darilo za brata"
Janez Menart
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.94
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 11, 2009 5:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kot je Vilko napisal - uporabniško ime ter email mora biti enak na forumu ter FM. Aktivnost določa sistem. Vsak mesec od dneva registracije je potrebno napisati vsaj eno sporočilo. Aktivnost vidiš levo v tvojem profilu. Ko je le ta 1 ali več, postaneš aktivni član.
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kivij
Član
Član

Pridružen-a: Tor 20 Maj 2008 14:49
Aktiv.: 0.15
Kraj: Vodice

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 11, 2009 7:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala obema za odgovor sedaj mi je vse jasno.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni