|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
markomacoka Neznanec

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2009 22:41 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: nekje
|
Objavljeno: Sob Feb 20, 2010 11:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
jaz pa sem na e-bayu kupil tokovne klešče za celih 6 € mere 10x4 cm -zelo zelo zadovoljen z njim ! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Azrael Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46 Prispevkov: 4432 Aktiv.: 22.21 Kraj: Gorje
|
Objavljeno: Ned Feb 21, 2010 7:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
@markomacoka
Niti malo ne bo škodovalo, če odpreš novo temo in te tokovne klešče opiseš, tako kot je Silvo opisal multimeter v tej temi. Pravzaprav so taka dejanja (opisi opreme) pohvale vredna, če le stvar ni nek marketing.
Enovrstičnica, ki si jo spesnil zgoraj, namreč nekako nima smisla. Čisto nič ne pove in niti ne sodi v to temo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lostid Član

Pridružen-a: Tor 30 Sep 2008 17:23 Prispevkov: 234 Aktiv.: 1.15 Kraj: Ljubljana-rudnik
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kvizko Član

Pridružen-a: Čet 08 Okt 2009 20:58 Prispevkov: 381 Aktiv.: 1.99 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Ned Mar 28, 2010 7:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem kliknil ta link in njihova cena je malo manj kot 4 $.....vse lepo in prav vendar sem mnenja da taka zadeva ni najbolj natančna in ni primerna za kakšne meritve v npr. industrijski elektroniki....sam uporabljam samo " Fluke" opremo, ker se na njo res lahko zanesem. _________________ LED je prihodnost! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Azrael Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46 Prispevkov: 4432 Aktiv.: 22.21 Kraj: Gorje
|
Objavljeno: Ned Mar 28, 2010 8:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če se malo potrudiš, oziroma se sploh ne potrudfiš, za te klešče lahko odšteješ več, bistveno več.
Klešče so miniaturne in mogoče kot nalašč pri meritvah, kjer za npr. Iskra PK350 ni prostora, vendar vse odvisno kako se obnesejo v praksi.
Jasno zelo verjetno niso konkurenca Fluke opremi, ampak ravno zato je opis, pri katerem se bo dalo tudi kaj vprašati in predlagati, zelo dobrodošel. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni