|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
nakamichi Član

Pridružen-a: Pon 21 Avg 2006 18:51 Prispevkov: 845 Aktiv.: 3.69 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Čet Jan 21, 2010 8:13 pm Naslov sporočila: Freescale |
|
|
Pozdravljeni,
nisem vedel kje druge napisat, zanima me če kdo dela s tem proizvajalcem mikroprocesorjev. Dobil sem njihov razvojni komplet a po pravici ne vem kaj naj s tem, kaj je spolh posebnost Freescejla in ali se sploh splača nalagat njihova razvojna orodja na PC? Za 8 bitno arhitekturo delam sicer z Atmeli in za 32 bitno z NXPjeme. Res, da tukaj ponujajo 8 in 32 bitno jedro v pin-compatible in code-compatible varjanti..ma je le nova arhitektura in s tem potrata časa...kaj pa bi s tem pridobil?
Torej..kdo dela, ali se splača pozkusit ali naj vse skupaj prodam in kupim nekaj zame že uporabnega?
L.P.,
Miha |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nakamichi Član

Pridružen-a: Pon 21 Avg 2006 18:51 Prispevkov: 845 Aktiv.: 3.69 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Pet Jan 22, 2010 1:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
No pa sem se le spravil zadevo inštalirat a sem takoj po inštalaciji naletel na težave z zanesljivostjo. Takoj ko hočem odpret nov projekt se zadeva sesuje oz. kar zapre. Ima kdo podobne težave? Javi ne nobene napake ampak se enostavne zapre in pika  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni