|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4769 Aktiv.: 20.12 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Pet Dec 25, 2009 1:02 pm Naslov sporočila: Verzije LPC2138 ???? |
|
|
Pozdravljeni
V eni moji aplikaciji uporabljam ARM LPC2138. Program je kar obsežen in uporablja 2x timer, RTC, prekinitve UART, 1x zunanji interupt, WD,....
V starih verzijal procesorja je vse delovalo brez problemov. Zadnji dve napravi pa mi delata sive lase. Delujeta nestabilno nekaj se nekaj obešata, za kar sem prvo krivil motnje z strani relejev (ki pa niso) potem sem mislil, da je kriv program (naložil starejšo vezijo, ki deluje super) težave so enake. Se pravi je edini možni krivec MPU!
V ERRATI nisem opazil nič. Gre za pa LPC2138FBD64 rev. E
Bi znal kdo kaj več povedati o tem ????? _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BluPhenix Član

Pridružen-a: Pet 05 Mar 2004 12:54 Prispevkov: 1018 Aktiv.: 4.30 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Pet Dec 25, 2009 1:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče je bolj dovzeten na zunanje okoljske vplive? Probaj ga pokrit s pločevinasto škatlo, če bo kakšna razlika.
Lahko da imaš tudi timinge kakšnih portov malo preveč "nategnjene" in ej pri starem šlo skozi, pri novem pa ne več.
Najboljše bi bilo zadevo "tracat" da vidiš kje se zatika. Da se tudi tako, da dodaš košček kode za uart in potem povežeš s PCjem, kjer spremljaš razne code flow tekste,ki jih vneseš v kodo in gledaš kje se zaštrika. Zna pa to biti precej problematična stvar. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni