www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Win XP home

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
ttomaz
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Dec 2008 9:49
Aktiv.: 0.14
Kraj: Koper

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 04, 2010 12:06 am    Naslov sporočila:  Win XP home Odgovori s citatom

Pozravljeni! Sem kupil novega prenosnika z licenčnim Win XP home. Vse deluje, samo nekaj me moti. Ko sem naložil željene progame, sem hotel narediti buckup diska, vendar nimam v tool-sih ikone za buckup. Imam tudi dvd z Win in driverji.

Zanima me, kaj win xp home, ne omogača z lastnimi orodji izdelavo buckup-a. Ali moaram uporabiti kakšen drgi program?

TNX
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ttomaz
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Dec 2008 9:49
Aktiv.: 0.14
Kraj: Koper

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 04, 2010 12:08 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem pozbil še nekaj vprašati. Kaj lahko iz dvd, na katerm so win, naložim samo določene aplikacije od win?
Nazaj na vrh
fulijs
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Tor 27 Okt 2009 23:00
Aktiv.: 0.03
Kraj: Primorska

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 07, 2010 3:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sam si beckup izdelam z Ghostom (http://data-backup-software-review.toptenreviews.com/norton-ghost-review.html)
za dodajanje programov pa tudi lahko, samo vprasanje kaj bi rad dodal. Dodaj odstrani programe in cd v cd rom in gasa.

sebastjan.kamensek
Član
Član

Pridružen-a: Sob 26 Jul 2008 11:04
Aktiv.: 4.99
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 08, 2010 1:04 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zdaj čisto odvisno kaj so zato določene aplikacije za windovse. Na office ne moreš računat pa na kakšen uporaben program za predvajanje usebin razen media player tudi ne. Nevem kaj bi še rad. Naštej katere aplikacije bi rad, pa ti bomo odgovoril ali so zraven windovs xp ali ne..

l.p.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Samo87
Član
Član

Pridružen-a: Pet 25 Jan 2008 2:14
Aktiv.: 2.18
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 08, 2010 1:19 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

buckup, beckup = backup Mr. Green
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 3 dni