www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Zapiski na forumu
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
rimci
Član
Član

Pridružen-a: Sre 30 Apr 2003 19:01
Aktiv.: 1.95
Kraj: Prekmurje

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 27, 2009 7:35 pm    Naslov sporočila:  Zapiski na forumu Odgovori s citatom

Pozdravljeni

V zapiskih tukaj na forumu sem imel shranjene nekatere linke. Včeraj sem hotel med zapiske dodati nekaj in mi je enostavno vse izbrisalo, Tako da so sedaj zapiski prazni. Ali lahko kako dobim nazaj te moje zapiske, oziroma kako se je lahko to zgodilo?

lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
program_er
Član
Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47
Aktiv.: 10.33
Kraj: Maribor (Pohorje)

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 27, 2009 7:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdravljen!

Meni se to dogaja že odkar sem registriran, torej ko oddam zapisek, se sicer shrani (piše samo datum), vendar ko ga odprem je prazen. Nekako sem se spirjaznil, da jih ne uporabljam, čeprav bi bili praktični. Sicer pa res čudna napaka, sem mislil da se samo meni to dogaja. Shocked
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.71
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 27, 2009 8:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Verjetno se je zadeva izgubila, ko sta odletela diska na na strežniku.
Počakajmo na odgovor admina..

marko11
Član
Član

Pridružen-a: Ned 14 Dec 2003 17:47
Aktiv.: 3.77
Kraj: Dobrepolje

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 27, 2009 9:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri meni so zapiski še vedno shranjeni, sploh ne vem kako dolgo že.

LP,marko
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
rimci
Član
Član

Pridružen-a: Sre 30 Apr 2003 19:01
Aktiv.: 1.95
Kraj: Prekmurje

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 27, 2009 9:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri meni so tudi bili. Včeraj pa sem probal nekaj dodat pa je vse izginilo. Probaj nekaj dodat, me prav zanima ali ti bodo ostali.

lp
Nazaj na vrh
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.71
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 27, 2009 11:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Aha, potem bo verjetno napaka v skripti ali pri pisanju na disk...
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.94
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 28, 2009 12:03 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tole bo moral pogledati Frenki. Pri meni so zapiski še ostali, a ne gre dodajati novih. Doda se prazen vnos.
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.42
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 29, 2009 9:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Shocked Bom pogledal. Nič nisem delal na tem, pa moji zapiski so še vsi na svojem mestu ... tako da ni bilo videti niča narobe. Sporočim.

Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
ule
Član
Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2004 20:32
Aktiv.: 6.68
Kraj: Babno Polje

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 29, 2009 11:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

program_er je napisal/a:
Pozdravljen!

Meni se to dogaja že odkar sem registriran, torej ko oddam zapisek, se sicer shrani (piše samo datum), vendar ko ga odprem je prazen. Nekako sem se spirjaznil, da jih ne uporabljam, čeprav bi bili praktični. Sicer pa res čudna napaka, sem mislil da se samo meni to dogaja. Shocked

Enako pri meni.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 30, 2009 12:07 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tole bi moralo biti rešeno in delujoče. Razlika je zaradi verzije PHP-ja. Tabela z zapiski je povsem OK, tako da ni nič izgubljenega, problem je bil pri dodajanju.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
airwolf
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17
Aktiv.: 10.69
Kraj: Polhov Gradec

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 30, 2009 12:07 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi meni se zgodi enako. Zapisek je prazen.
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.94
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 30, 2009 12:09 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni sedaj dela - tudi tiste, ki so bili prej prazni sedaj vidim.
frenki
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 30, 2009 12:10 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

airwolf je napisal/a:
Tudi meni se zgodi enako. Zapisek je prazen.

Kdaj si poskušal?
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.06
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 30, 2009 12:13 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni dela, čeprav tega ne uporabljam..
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
airwolf
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17
Aktiv.: 10.69
Kraj: Polhov Gradec

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 30, 2009 12:29 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sva istočasno pisala sporočilo. Nekje 20 čez deset sem porobal. Sedaj seveda deluje.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni