|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.72 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pet Jan 22, 2010 2:29 am Naslov sporočila: Garmin nüvi - izogibanja |
|
|
Imam garmin Nuvi, mislim da serjo 7xx. Točno oznako bom pogledal.
Bral sem, da se da pri nekaterih modelih izbrat Detour funkcijo za izogib določenim odsekom. Moj se mi zdi da nima, moram še enkrat preverit.
A je možno, da bi si na karti označil eno točko na cesti, in mu določil, naj se ji izogne? Podobno, kot določi točko radijski sprejemnik, ki funkcionira pri sosedih, pri nas pa seveda ne
Varianta sicer je, da si na PCju vnaprej pripraviš pot. Ampak to ne pride v poštev, ko med vožnjo na radiu slišiš opozorilo, zaviješ dol z glavne ceste, mali Gremlin te pa tišči nazaj s tistim tipičnim "Ko bo možno, polkrožno obrnite"...
_________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.46 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Pet Jan 22, 2010 8:52 am Naslov sporočila: |
|
|
Za Garmina ne vem, TomTom ima lepo možnost "avoid roadblock".
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Krampus Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 13:07 Prispevkov: 1852 Aktiv.: 9.07
|
Objavljeno: Pet Jan 22, 2010 10:56 am Naslov sporočila: Re: Garmin nüvi - izogibanja |
|
|
aly je napisal/a: |
ko med vožnjo na radiu slišiš opozorilo, zaviješ dol z glavne ceste, mali Gremlin te pa tišči nazaj s tistim tipičnim "Ko bo možno, polkrožno obrnite"... |
V tem primeru imaš tipko obvoz
_________________ Nisem ravno najbolj pameten na svetu, tu in tam pa imam kakšno idejo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.72 Kraj: Kranj - struževo
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 21.00 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Čet Jan 28, 2010 11:18 pm Naslov sporočila: Re: Garmin nüvi - izogibanja |
|
|
aly je napisal/a: |
Imam garmin Nuvi, mislim da serjo 7xx. Točno oznako bom pogledal.
Bral sem, da se da pri nekaterih modelih izbrat Detour funkcijo za izogib določenim odsekom. Moj se mi zdi da nima, moram še enkrat preverit.
A je možno, da bi si na karti označil eno točko na cesti, in mu določil, naj se ji izogne? Podobno, kot določi točko radijski sprejemnik, ki funkcionira pri sosedih, pri nas pa seveda ne ... |
Čudno da tvoj nuvi ne bi imel te AVOID funkcije, ki jo ima celo stari oskubljeni XT za telefone. Če ti kaj pomaga poglej ta PDF na spodnji strani 20. strani.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 21.00 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Pet Jan 29, 2010 12:49 am Naslov sporočila: |
|
|
Poizkusi jo najti, ko mu boš določil nek cilj - ko bo v načinu routanja
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BluPhenix Član

Pridružen-a: Pet 05 Mar 2004 12:54 Prispevkov: 1018 Aktiv.: 4.30 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Pet Jan 29, 2010 9:37 am Naslov sporočila: |
|
|
Če se hočeš izogniti določeni cesti in veš da je kakšna druga kje v bližini, lahko poiščeš to drugo cesto, jo izbereš, pritisneš pojdi in ko te bo vprašal, če uporabi kot VIA pritisneš da. Tako te bo peljal čez do vmesno točko.
Sicer pa piše na strani, do katere si podal link naslednje:
Citiram: |
One of the most useful features unique to Garmin's nuvi 8x5 models is the ability to exclude a specific road or highway from the planned route. |
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni