|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
s55m Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07 Prispevkov: 2696 Aktiv.: 12.01 Kraj: Plovdiv-Bolgarija
|
Objavljeno: Tor Dec 29, 2009 10:53 pm Naslov sporočila: Garmin Nuvi 765T pomoč |
|
|
Pozdravljeni!
Ker več glav več ve, naj vprašam kar tukaj.
Imam zgoraj omenjeni "Gremlin" in sem na njem imel naloženo 3D karto Evrope 20.10 in na dodatni 4GB SD kartici še Adria route, ampak v obliki s končnico .img . Do danes sem lahko izbiral in odkljukal katerokoli izmed kart.
Potem sem pa danes registriral Gremlina in naredil upgrade osnovne 3D karte na verzijo 20.20. Od tega "downgrade-a" dalje, mi naprava več ne spelje, če je notri SD kartica. Enostavno zmrzne pri "loading maps". Če SD kartico odstranim, deluje naprej normalno.
Kartica je stestirano dobra. Torej?
Že vnaprej hvala za morebitno pomoč, saj sem na tem področju popolnoma "zelen". _________________ Physics sucks! It always works against "great" ideas!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
S56RGA Član

Pridružen-a: Čet 11 Sep 2008 13:33 Prispevkov: 325 Aktiv.: 1.59 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Ned Jan 03, 2010 1:16 am Naslov sporočila: |
|
|
Kaj se zgodi če naložiš novi firmware? _________________ Agar |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.71 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pet Jan 22, 2010 2:16 am Naslov sporočila: |
|
|
Rešil problem? _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni