|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Lincolin Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2005 21:28 Prispevkov: 77 Aktiv.: 0.33
|
Objavljeno: Čet Mar 17, 2005 5:59 pm Naslov sporočila: Teletext naprava |
|
|
Živjo,
zanima me ali kdo ve koliko stane teletxt naprava?
Link=http://www.sd-electronics.co.yu/teletext.html
Sem brskal na njihovi strani pa nisem mič našel!
L.P. Grega
_________________ 73, se slišimo na 27.0650 Mhz |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
satelitko Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27 Prispevkov: 1777 Aktiv.: 7.50 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Čet Mar 17, 2005 11:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pomiri se, preveč zate!
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
satelitko Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27 Prispevkov: 1777 Aktiv.: 7.50 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Sob Mar 19, 2005 8:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lincolin, nočem biti "zoprneš", ampak rahlo mi gre na živce tvoje obnašanje na tem forumu. (in še nekaj drugih, kjer sem te zasledil)
Rad pomagam, če le lahko, seveda rad tudi dobim pomoč, do tu vse lepo in prav. Ampak ti enkrat nalagaš naenkrat na en disk 6 linuxov, čez dva dni pa vprašaš nekaj v stilu "kako naj sformatiram disk". Potem kupuješ profi teletext inserter, jutri vprašaš, ali morebiti kak serviser pralnih strojev v Kranju (vsa čast jim) zna popravit CB postajo.... Takih in podobnih zadev sem pri tebi našel res "too much".
Aja, pa fino bi bilo, ko bi poskusil za seboj vsaj z enim očesom prebrati napisano. Oprosti, ampak mislim, da je tvoj jezik hitrejši od pameti.
Zdaj pa obljubim, da ne bom več diskutiral s tabo!
LP
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
119.8 KB |
Pogledana: |
296 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni