|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.62 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Pon Feb 01, 2010 8:06 pm Naslov sporočila: Aftermarket navigacija za Audi A6 |
|
|
Imam sledeči problem: Audi A6 (prejšnja generacija) je bil naročen brez navigacije. Na servisu baje pravijo, da se navigacije ne da dodatno vgraditi.
Audi ima v prtljažniku cel rack za razne module, ki je v primeru tega Audija napol prazen. Pozna kdo kakšno rešitev, da bi se dokupilo navigacijski modul z anteno, ki bi se ga vgradilo v ta rack in integriralo v MMI (Audijev multimedijski vmesnik)? _________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damo Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45 Prispevkov: 2008 Aktiv.: 8.48 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Pon Feb 01, 2010 8:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
kaj pa vem, če se ti splača cenovno, sploh pa glede kart, ki jih boš dobil težje in dražje, kot pa za garmina, igo-ta itd. jaz imam to vgrajeno, pa so neke stare karte not, brez slovenije. sem raje kupil navigacijo pri DX za 70 eur, in dela čisto ok. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.72 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Tor Feb 02, 2010 12:57 am Naslov sporočila: |
|
|
Original navigacije še pri nobeni znamki niso pohvalili. Za naš okoliš ni kartografije sploh. Z Garminom sem zadovoljen. Druge rešitve so tudi ok. Ni sicer tako elegantno (monitorček na sredi armature). V bistvu bi lahko iz enega stolčenega kupil mehaniko, pa namesto monitorčka vgradiš en kompleten GPS receiver. Samo s touchscreenom so potem težave, če je predaleč na armaturi. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.62 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Tor Feb 02, 2010 8:34 am Naslov sporočila: |
|
|
Mene predvsem zanima, če ima kdo kakšno konkretno rešitev. Avto ni moj, tako da odločitev, če se splača ali ne, ni moja. _________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nevednez Član

Pridružen-a: Tor 25 Jan 2005 13:36 Prispevkov: 226 Aktiv.: 0.95 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Tor Feb 02, 2010 10:06 am Naslov sporočila: |
|
|
verjetno se da. Najlažje bo, če boš iz kakšnega (mogoče karaboliranega) potegnil kompletno navigacijo ven, ker je potrebno menjati vse v kompletu, tudi enoto z ekranom na sredinski konzoli |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni