|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
pomar Član

Pridružen-a: Čet 04 Dec 2008 21:15 Prispevkov: 251 Aktiv.: 1.25 Kraj: okolica Ptuja
|
Objavljeno: Pet Jan 06, 2012 11:53 pm Naslov sporočila: sure electronic |
|
|
Zanima me kakšne izkušnje imate pri dobavi izdelkov iz http://www.sureelectronics.net/index.php . Prišel sem že do plačila z Paypalom vendar nisem zasledil koliko stane poštnina? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59 Prispevkov: 2392 Aktiv.: 11.71 Kraj: Eindhoven, Nizozemska
|
Objavljeno: Sob Jan 07, 2012 12:15 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz njihove izelke kupujem na E-Bayu -> http://stores.ebay.com/Sure-Electronics
Tukaj pise tudi postnina.  _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ac/dc Član

Pridružen-a: Pon 21 Dec 2009 10:44 Prispevkov: 193 Aktiv.: 1.02 Kraj: Lj-okolica
|
Objavljeno: Sob Jan 07, 2012 1:28 am Naslov sporočila: Surelectronic |
|
|
Prvič sem pri njih kupoval pred koncem lanskega leta, na Ebay-u.
Super komunikacija, plačilo Paypal, blago prispelo v 15 dneh, vse OK.
Poštnina je zastonj, vsaj za to kar sem kupoval sam (DVM in upori). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Andrej64 Član

Pridružen-a: Sob 06 Dec 2008 20:27 Prispevkov: 727 Aktiv.: 3.61 Kraj: Ljubljana-Črnuče
|
Objavljeno: Sob Jan 07, 2012 11:38 am Naslov sporočila: |
|
|
Že večkrat naročil tako preko ebaya, kot preko njihove strani. Do sedaj je vse potekalo gladko. Edino kar se mi zdi "čudno" pri njih, je kvaliteta izdelave, katera je res med najboljšimi pri Kitajcih za tako majhno ceno. Mogoče se čudno sliši, ampak dejansko še vse kar sem kupil pri njih deluje kot mora in to ne slabo.
Zato jih zelo priporočam kot eno izmed boljših Kitajskih spletnih trgovin (z elektroniko).
Glede poštnine - pri ebayu jo ponavadi ni (že všteta v ceno), če pa naročaš preko njihove strani pa jo 'izračunajo' preden plačaš. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sadida Član

Pridružen-a: Pet 17 Apr 2009 12:53 Prispevkov: 636 Aktiv.: 3.23 Kraj: Zasavje
|
Objavljeno: Sob Jan 07, 2012 2:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz sem že kupil par stvari pri njih, preko eBay-a in tudi jaz imam dobre izkušnje z njimi. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elson2k Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09 Prispevkov: 1660 Aktiv.: 8.71 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Sob Jan 07, 2012 4:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nekajkrat sem že naročil razne stvari pri njih, vedno dobil v roku treh tednov ali manj. Zaenkrat dobre izkušnje. _________________ As every cat owner knows, nobody owns a cat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Azrael Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46 Prispevkov: 4432 Aktiv.: 22.22 Kraj: Gorje
|
Objavljeno: Sob Jan 07, 2012 7:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Moje izkušnje so tudi enake kot pri ostalih.
Je pa res, da včasih niso najcenejši ponudnik, včasih konkurenca ponudi enak izdelek ceneje, ampak to je tudi čar trgovine. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RGorazd Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57 Prispevkov: 1714 Aktiv.: 7.23 Kraj: Ig
|
Objavljeno: Sob Jan 07, 2012 7:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Se bom kar pridružil vsem zgoraj. Iz sure electronics sem ene par krat naročal in me je poštar vedno presenetil. Tudi embalaža in samo pakiranje sta dovolj kakovostna, da pride pošiljka nepoškodovana.
LP G _________________ .
._. _ _ ._. _.__. _|
[ (_](_)[ (_] /_(_]
._| |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zdovcj Član

Pridružen-a: Sob 18 Jul 2009 13:26 Prispevkov: 118 Aktiv.: 0.61 Kraj: Kovor
|
Objavljeno: Ned Jan 08, 2012 1:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz sem od njih kupoval preko eBaya in sem bil z njimi vedno zadovoljen. Z njihovo uradno stranjo še nimam izkušenj, ker sploh nisem vedel, da obstaja. Bom malo pogledal, če imajo kaj pametnega  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni